Ποντάρει και στην προϊστορία η Ρεάλ

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η Ρεάλ Μαδρίτης τονίζει ότι η προϊστορία την ευνοεί όταν βρίσκεται ισόπαλη με 1-1 σε σειρές πλέι - οφ της Euroleague.

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η Ρεάλ Μαδρίτης τονίζει ότι η προϊστορία την ευνοεί όταν βρίσκεται ισόπαλη με 1-1 σε σειρές πλέι – οφ της Euroleague.

Οι «μπλάνκος» είναι ισόπαλοι στην σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods έχοντας κάνει break στο ΟΑΚΑ και θα υποδεχτούν τους «πράσινους» δύο φορές την προσεχή εβδομάδα.

Όπως αναφέρουν οι Μαδριλένοι, έχουν προκριθεί τις δύο προηγούμενες φορές που βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση.

Συγκεκριμένα, πέρσι απέναντι στην Νταρουσάφακα οι «μπλάνκος» ήταν στο 1-1 μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, έχοντας μάλιστα χάσει το δεύτερο ματς στην έδρα τους από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Τελικά όμως κέρδισαν την σειρά με 3-1 νικώντας και στα δύο επόμενα ματς μέσα στην Τουρκία.

Το 2011 η Ρεάλ ήταν επίσης ισόπαλη 1-1 μετά από τα δύο πρώτα ματς (πάλι έχασε το δεύτερο εντός έδρας), αλλά προκρίθηκε με 3-2 κερδίζοντας το τρίτο εκτός έδρας και το πέμπτο παιχνίδι εντός.

Οι Μαδριλένοι έχουν ποσοστό νικών 70% σε αγώνες πλέι – οφ εντός έδρας, με 14 νίκες σε 20 παιχνίδια. Με το τρέχον σύστημα διεξαγωγής, οι μεγαλύτερες νίκες τους ήταν το 79-53 επί της Μακάμπι στο πρώτο ματς πλέι – οφ της σεζόν 2012-13 και το 88-71 στο πέμπτο ματς της περιόδου 203-14 επί του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.