Προσέφυγε στο CAS η Μπόκα Τζόυνιορς

Η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς κατέφυγε στο CAS, όπου θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο του Κόπα Λιμπερταδόρες στα χαρτιά, μετά τα επεισόδια που έγιναν πριν τη δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/12/2018 • 12:16
Ο Κάρλος Τέβες
  • shares
Η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς κατέφυγε στο CAS, όπου θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο του Κόπα Λιμπερταδόρες στα χαρτιά, μετά τα επεισόδια που έγιναν πριν τη δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων. Παρότι η αποστολή της αργεντίνικης ομάδας βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη για τον τελικό με τη Ρίβερ Πλέιτ, οι ιθύνοντες της ομάδας εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τον τίτλο στα χαρτιά, μετά τα όσα έγιναν στο «Μονουμεντάλ». 

Η Μπόκα Τζούνιορς είχε προσφύγει αρχικά στην πειθαρχική επιτροπή της CONMEBOL, όπου είχε καταθέσει το ίδιο αίτημα, χωρίς όμως να γίνει αποδεκτό. Η Ρίβερ Πλέιτ από την πλευρά της ενημερώθηκε για την προσφυγή της Μπόκα Τζούνιορς στο CAS και πήρε προθεσμία είκοσι ημερών, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστικής της γραμμή. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/04/2019 • 07:03

Αβαντάζ κόντρα σε πεισματάρες ομάδες για Σέφιλιντ Γιουνάϊτεντ, Αστον Βίλα και Λιον

Μπρίστολ Σίτι και Άστον Βίλα παίζουν με σαφές προβάδισμα απέναντι σε ομάδες που περισσότερα πράγματα έχουν να πάρουν από την επίθεση παρά από την άμυνά τους. Μικρό προβάδισμα έχουν η Χέρακλες και η Λιόν κόντρα σε παραγωγικούς αντιπάλους