Τ. Σωτήρχος: «Είχαν Ολυμπιακή ψυχή»

Στην Ολυμπιακή ψυχή των κοριτσιών του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος μετά τη λήξη του δραματικού τελικού.

Στην Ολυμπιακή ψυχή των κοριτσιών του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος μετά τη λήξη του δραματικού τελικού. «Πιστέψαμε στο όνειρο και δικαιωθήκαμε. Είναι επιβράβευση των προσπαθειών μας και πιστεύω ότι το αξίζαμε. Στην αρχή μπήκαμε μουδιασμένα αλλά  ισορροπήσαμε το παιχνίδι, περιορίσαμε τα ατού του Παναθηναϊκού και κερδίσαμε το τάι μπρέικ. Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ αλλά ακόμη και όταν χάναμε 2-1 το πιστεύαμε. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού γιατί ήταν παρούσα όταν χρειάστηκε. Έπαιξαν με Ολυμπιακή ψυχή. Μπράβο στα κορίτσια, πρέπει να προσεχτεί αυτή τη ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσουμε. Αφιερώνω το Κύπελλο στην διοίκηση του Ολυμπιακού και στις παίκτριες μου» ήταν το σχόλιο του «ερυθρόλευκου» κόουτς που πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο στην Πρέβεζα.
 
Ευτυχισμένη δήλωσε και η πασέρ του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου. «Είμαι ευτυχισμένη γιατί είναι ο πρώτος μου τίτλος. Μακάρι να ήμουνα συμπαίκτριες με την αδελφή μου αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Αφιερώνω την κούπα στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.