Εφυγε με ψηλά το κεφάλι (vid)

Ο ΑΠΟΕΛ ήξερε πριν το ματς με την Ρεάλ τη μοίρα του και πήγε στην Ισπανία για να γιορτάσει. Ηττήθηκε με 5-2 από το συγκρότημα του Μουρίνιο, όμως είναι αυτός που έχει κερδίσει επάξια φέτος τον τίτλο της ομαδας έκπληξης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ ήξερε πριν το ματς με την Ρεάλ τη μοίρα του και πήγε στην Ισπανία για να γιορτάσει. Ηττήθηκε με 5-2 από το συγκρότημα του Μουρίνιο, όμως είναι αυτός που έχει κερδίσει επάξια φέτος τον τίτλο της ομαδας έκπληξης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι της Ρεάλ με τον ΑΠΟΕΛ στο Μπερναμπέου, ήταν ουσιαστικά τυπικού χαρακτήρα, καθώς το 3-0 της Λευκωσίας υπέρ της ομάδας του Μουρίνιο, δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους Κύπριους για να διεκδικήσουν κάτι αναφορικά με την πρόκριση.


Ετσι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ, πήγε στην Ισπανία με στόχο να ευχαριστηθεί την αναμέτρηση, που ούτως ή άλλως για τον ίδιο και τους ανθρώπους του αποτελούσε ιστορική. Παράλληλα όμως, η παρουσία των οπαδών του στις εξέδρες, δημιούργησε και μία γιορτινή ατμόσφαιρα, που έδωσε και άλλη διάσταση στην βραδιά.


Το ματς ήταν όπως θα το περίμενε κανείς από το πρώτο του λεπτό. Η Ρεάλ πήρε αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε για το γκολ, καθώς και η ίδια ήθελε να προσφέρει θέαμα στους οπαδούς της. Σφυροκόπησε άγρια την εστία του Πάρντο και τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στα γκολ των Ρονάλντο, Κακά.


Το ίδιο σκηνικό υπήρχε και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι Ισπανοί έδειξαν να κατεβάζουν προς στιγμή ταχύτητα. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στον ΑΠΟΕΛ να βγει μπροστά και να μειώσει με τον Μαντούκα στο 67′, αλλά και να χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 με τον Χαραλαμπίδη δύο λεπτά αργότερα.


Από κει και πέρα άρχισε ένας τρελός χορός γκολ. Ο Ρονάλντο με εκπληκτικό φάουλ έκανε το 3-1, ο Καγιεχόν το 4-1, μείωσε σε 4-2 με πέναλτι ο Σολάρι και τελικά ο Ντι Μαρία διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Φυσικά η πρόκριση για τους Ισπανούς στην ημιτελική φάση ήρθε εύκολα και δίκαια.



Παιχνίδι γοήτρου για τον ΑΠΟΕΛ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο. Παρακολουθείστε Live από το Novasports.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Match Center…



Οι συνθέσεις:


Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράνε, Μαρσέλο, Σαχίν, Γκρανέρο, Άλτιντοπ, Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαϊν.


ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Πουρσαϊτίδης, Κακά, Πάουλο Ζόρζ, Ουίλιαμ, Πίντο, Μοράις, Χαραλαμπίδης, Μαρσίνιο, Μαντούκα, Αίλτον.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.