Υπέγραψε ο Τόχα

Εστω και την ύστατη ώρα, έστω κι αν η καρδιά των ανθρώπων του Αρη χρειάστηκε να πάει στην. Κούλουρη, ο Κάρλος Τόχα, είπε το πολυπόθητο «ναι» στη νέα πρόταση της ΠΑΕ για διακανονισμό, με αποτέλεσμα να βάλει την υπογραφή του στα σχετικά έγγραφα για την αδειοδότηση της ομάδας.

Εστω και την ύστατη ώρα, έστω κι αν η καρδιά των ανθρώπων του Αρη χρειάστηκε να πάει στην. Κούλουρη, ο Κάρλος Τόχα, είπε το πολυπόθητο «ναι» στη νέα πρόταση της ΠΑΕ για διακανονισμό, με αποτέλεσμα να βάλει την υπογραφή του στα σχετικά έγγραφα για την αδειοδότηση της ομάδας. Μάλιστα η συγκεκριμένη υπογραφή, όπως ήταν αναμενόμενο, προστέθηκε στο φάκελο ο οποίος ήδη βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να κατατεθεί και να αποσταλεί στην ΟΥΕΦΑ, προς εξέταση. Προηγήθηκε η καταβολή κάποιων χρημάτων στον Κολομβιανό ο οποίος είχε κάνει σαφές πως εάν δεν πληρωθεί, δεν υπογράφει.

Ουσιαστικά, στο παρά πέντε, ξεπεράστηκε το πιο σημαντικό αγκάθι, αναφορικά με την υπόθεση του φακέλου, ο οποίος, πλέον δεν έχει σημαντικά κενά και το πιθανότερο είναι να περάσει επιτυχώς τον έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Εξυπακούεται πως το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η εισροή χρημάτων, ώστε να οι διακανονισμοί να τρέξουν χωρίς πρόβλημα. Αλλωστε το ραντεβού του Ιουνίου είναι εξίσου σημαντικό, διότι τότε θα ελεγχθούν εκ νέου οι ομάδες για την τήρηση των συμφωνηθέντων. Προς το παρών, πάντως, ο Αρης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δείχνει να ξεπερνά τον σκόπελο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.