Ποιο αστέρι θα λάμψει;

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος αγωνίζονται σήμερα (16.30) στην Τρίπολη στον επαναληπτικό (0-0 ο πρώτος) ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος αγωνίζονται σήμερα (16.30) στην Τρίπολη στον επαναληπτικό (0-0 ο πρώτος) ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει μπροστά της την πρόκληση να παίξει σε τελικό για πρώτη φορά στα 80 χρόνια της ιστορίας της.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει πάρει στην αποστολή τους: Μπαντή, Στεφανάκο, Γεωργακόπουλο, Ναβάρο, Αργυρόπουλο, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Κουρμπέλη, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ροτζέριο, Ράγιος, Φρανκού, Περόνε, Σολάκη.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του θέλει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία του. Για τον σκοπό αυτό ο Γιώργος Δώνης προφύλαξε αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες στο κυριακάτικο ματς με τον Εργοτέλη και σήμερα έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη 11αδα.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ζουέλα, Καραγκούνης, Νάστος, Μπάλλας, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Δημούτσος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τάτος, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Γκαρσία, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.