Αρχή από την Κρύα Βρύση

Ο Άρης, ξαναμπαίνει σήμερα στο γήπεδο, μετά από έναν μήνα απραξίας, κάνοντας αρχή στον β΄ γύρο και ποδαρικό για το 2016, στην Κρύα Βρύση.

Ο Άρης, ξαναμπαίνει σήμερα στο γήπεδο, μετά από έναν μήνα απραξίας, κάνοντας αρχή στον β΄ γύρο και ποδαρικό για το 2016, στην Κρύα Βρύση. Πρόκειται για μία ακόμη άγνωστη ποδοσφαιρική διαδρομή για τους κιτρίνους, όμως είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στην όμορφη κωμόπολη του νομού Πέλλας, επιδιώκοντας την 15η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. 

Ο Αναστόπουλος, δεν υπολογίζει σε Γεωργιάδη, Παυλίδη, αλλά και στον Ραούλ Μπράβο τον οποίο απέκλεισε από την αποστολή για προληπτικούς λόγους. Οι 20 που παίρνει μαζί του στην Κρύα Βρύση είναι οι εξής:  Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντουλού, Τάτος, Ρόβας, Σαμαράς, Τσουμάνης, Καπνίδης, Καζναφέρης, Καλογέρης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής. 

Ο γηπεδούχος Απόλλων, δεν υπολογίζει στους Σέρα, Πλατάκη και Σκαπέρδα, λόγω τραυματισμών και ιώσεων, με τον προπονητή, Δημήτρη Τομπάζη, να επιλέγει τους εξής: Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Βοτάρης, Μπρέγου, Κίτσας, Νύρλας, Πετρίδης, Ίβιτς, Σιδηρόπουλος Π., Σιδηρόπουλος Χ., Δανιηλίδης, Σιδέρης, Λουιζίδης, Δεληχατζής, Παρράς, Γκελοσάνι, Πάρδας.

Η Κρύα Βρύση, βρίσκεται σε απόσταση 68 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει πως σε λιγότερο από μία ώρα μπορεί κανείς να βρεθεί εκεί, παίρνοντας το δρόμο για τα Γιαννιτσά. Φημίζεται για το καρναβάλι που διοργανώνει, όντας το επίκεντρο της Αποκριάς σχεδόν σε όλη τη Μακεδονία! Οσο για τον Απόλλωνα; Εχει ιστορία στις επαγγελματικές κατηγορίες, με παρουσία στη Γ΄ Εθνική και καλές πορείες, ακόμα και στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έχει ως εξής (ώρα έναρξης 15:00):

Απόλλων Κρ. Βρύσης-Αρης
Εορδαϊκός-Κοζάνη
Καμπανιακός-Καλαμαριά
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Σέρρες 2-0 α.α (η ομάδα των Σερρών έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα)
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εβρος Σουφλίου
Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Δόξα Δράμας
ΑΠΕΛ-Θύελλα Φιλώτα 
Ρεπό: Καβάλα

Στη βαθμολογία: Αρης 43, Νέστος Χρυσούπολης 36, Δόξα Δράμας 34… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.