Η ισοπαλία «βόλεψε» και τις δύο! (video)

Για την 46η και τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Κάρντιφ υποδέχτηκε την Ρέντινγκ, με τις δύο ομάδες να ζητούν τη νίκη κάθε μια για διαφορετικό λόγο.

Για την 46η και τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Κάρντιφ υποδέχτηκε την Ρέντινγκ, με τις δύο ομάδες να ζητούν τη νίκη κάθε μια για διαφορετικό λόγο. Η ομάδα από την Ουαλία, ήθελε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ  και αυτό θα μπορούσε να γίνει εάν έχανε η Φούλαμ και δεν έχανε από τη Ρέντινγκ, η εάν απλά κέρδισε, ασχέτως με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Στην άλλη πλευρά η Ρέντιγκ ήθελε αρχικά τη νίκη ώστε να μην μπλέξει σε σενάρια παραμονής, ή έστω να μην ηττηθεί και να μην κερδίσουν κάποιες ομάδες που βρίσκονταν από κάτω της.

Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για την Κάρντιφ με τους οπαδούς της να πανηγυρίζουν το γκολ της …Μπέρμιγχαμ απέναντι στη Φούλαμ αρκετά νωρίς καθώς με ήττα της Φούλαμ εξασφάλιζαν την άνοδο.

Αγωνιστικά το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο Χόιλετ, απείλησε στο 19 με την φάση αυτή να αποτελεί τη μοναδική στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο υπήρξαν περισσότερες από πλευράς των γηπεδούχων, όχι ιδιαίτερα καλές ώστε να σκοράρει η ομάδα που σε 21 ματς στο 2018 μετρά 13 νίκες.  Οι παίκτες του Πολ Κλέμεντ είχαν δώσει το βάρος κυρίως στην άμυνα, μετά τα τελευταία δύο ματς στα οποία δέχτηκαν 7 γκολ χωρίς να πετύχουν κανένα. Με πρώτο μέλημα  την άμυνα, η Ρέντινγκ δεν ήταν απειλητική επιθετικά και δεν προβλημάτισε σε κανένα σημείο του αγώνα τον Έθεριτζ. Η καλύτερη στιγμή του ματς ήρθε στο 87 με τον Ζοχορέ όμως έδιωξε επάνω στη γραμμή ο Μουρ.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι φίλοι της Κάρντιφ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων της ασφαλείας αλλά και των ανθρώπων της ομάδας ώστε να περάσουν εκτός για να σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά στο ματς.

Το τελευταίο σφύριγμα, βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 0-0, με την Κάρντιφ να πανηγυρίζει την άνοδο της για δεύτερη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Ρέντινγκ να σκέφτεται πλέον την επόμενη σεζόν και πως θα μπορέσει ν΄ανέβει αυτή στα μεγάλα σαλόνια.

Ο προπονητής της Ουαλικής ομάδας, Νιλ Γουόρνοκ, πανηγύρισε με την σειρά του για όγδοη φορά στην καριέρα του, άνοδο με ομάδα που κοουτσάρει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.