Όλη η χώρα προσπαθεί να μεταπείσει τον Μέσι (photo)

Με κάθε τρόπο προσπαθούν οι Αργεντινοί να μεταπείσουν τον Λιονέλ Μέσι, έτσι ώστε να συνεχίσει αυτός να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας τους.
Θωμάς Ναλμπάντης
29/06/2016 • 11:20
Οι πινακίδες στο Μπουένος Άιρες
  • shares
Με κάθε τρόπο προσπαθούν οι Αργεντινοί να μεταπείσουν τον Λιονέλ Μέσι, έτσι ώστε να συνεχίσει αυτός να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας τους. Αρχικά, αποφασίστηκε πως από εδώ και στο εξής όλοι οι φωτεινοί σηματοδότες στο Μπουένος Άιρες θα φέρουν την επιγραφή: «No te vayas Lio», η οποία σημαίνει «Μη φύγεις Λίο». 

Οι σχετικές φωτογραφίες:


Στη συνέχεια, οι Αργεντινοί προχώρησαν στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που φιλοτεχνήθηκε για τον συμπατριώτη τους. Ο πρόεδρος της αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι τόνισε πως είναι θείο δώρο για τους Αργεντινούς να έχουν συμπατριώτη τους τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μεγάλη τύχη, ένα θείο δώρο να έχουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου να παίζει στην –τόσο τρελή για το ποδόσφαιρο- χώρα μας».

Οι σχετικές φωτογραφίες:Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51