Όλη η χώρα προσπαθεί να μεταπείσει τον Μέσι (photo)

Με κάθε τρόπο προσπαθούν οι Αργεντινοί να μεταπείσουν τον Λιονέλ Μέσι, έτσι ώστε να συνεχίσει αυτός να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας τους.
Θωμάς Ναλμπάντης
29/06/2016 • 11:20
Οι πινακίδες στο Μπουένος Άιρες
  • shares
Με κάθε τρόπο προσπαθούν οι Αργεντινοί να μεταπείσουν τον Λιονέλ Μέσι, έτσι ώστε να συνεχίσει αυτός να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας τους. Αρχικά, αποφασίστηκε πως από εδώ και στο εξής όλοι οι φωτεινοί σηματοδότες στο Μπουένος Άιρες θα φέρουν την επιγραφή: «No te vayas Lio», η οποία σημαίνει «Μη φύγεις Λίο». 

Οι σχετικές φωτογραφίες:


Στη συνέχεια, οι Αργεντινοί προχώρησαν στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που φιλοτεχνήθηκε για τον συμπατριώτη τους. Ο πρόεδρος της αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι τόνισε πως είναι θείο δώρο για τους Αργεντινούς να έχουν συμπατριώτη τους τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μεγάλη τύχη, ένα θείο δώρο να έχουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου να παίζει στην –τόσο τρελή για το ποδόσφαιρο- χώρα μας».

Οι σχετικές φωτογραφίες:Γράψτε το σχόλιο σας...
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32