Μαρτίνο: «Δεν είναι εύκολο να χάνεις έναν ακόμα τελικό»

Ο Τάτα Μαρτίνο παραδέχτηκε πως η νέα απώλεια τίτλου για την Αργεντινή είναι κάτι δυσβάσταχτο για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ενώ δικαιολόγησε και την απογοήτευση του Λιονέλ Μέσι.
Θωμάς Ναλμπάντης
27/06/2016 • 08:56
Ο Λιονέλ Μέσι
  • shares
Ο Τάτα Μαρτίνο παραδέχτηκε πως η νέα απώλεια τίτλου για την Αργεντινή είναι κάτι δυσβάσταχτο για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ενώ δικαιολόγησε και την απογοήτευση του Λιονέλ Μέσι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» τόνισε πως θέλει να παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πλέον στοχεύει στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Αρχικά, ο Μαρτίνο τόνισε: «Η Αργεντινή έπρεπε να είχε κερδίσει αυτόν τον τελικό. Ήμασταν καλύτεροι στα 90 λεπτά και στην παράταση. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Είχαμε μεγάλες προσδοκίες και φύγαμε με άδεια χέρια».

Σχετικά με την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την εθνική, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: «Είναι το βάρος όλων όσων έχουν προηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι εύκολο να χάνεις έναν ακόμη τελικό. Είναι λογική η στενοχώρια του».

Τέλος, τόνισε πως θέλει να παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής και πως στοχεύει ήδη στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας: «Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το Σεπτέμβριο συνεχίζονται τα προκριματικά για το Μουντιάλ και θα είμαστε εκεί». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/01/2019 • 07:11