Αγωνία για τον Λαβέτσι στην Αργεντινή

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/06/2016 • 08:56
Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι
  • shares
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε μια άσχημη πρώτη, πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο αριστερό του χέρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της «αλμπισελέστε» δεν είναι αισιόδοξες και ο Τάτα Μαρτίνο καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς τον έμπειρο επιθετικό. Ο Λαβέτσι εμφανίστηκε σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας αποφασισμένος να «σφίξει τα δόντια» και να δώσει το «παρών» στον τελικό, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν από την πορεία του τραυματισμού του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών