Νάρα: «Να ασχοληθεί με τη ζωή του ο Μαραντόνα»

Εμφανώς ενοχλημένη με τα όσα υποστήριξε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για τον σύντροφό της, Μάουρο Ικάρντι, εμφανίστηκε η Γουάντα Νάρα.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/06/2016 • 13:04
O Γουάντα Νάρα
  • shares
Εμφανώς ενοχλημένη με τα όσα υποστήριξε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για τον σύντροφό της, Μάουρο Ικάρντι, εμφανίστηκε η Γουάντα Νάρα. Η σύντροφος του επιθετικού της Ίντερ είχε απασχολήσει τον Τύπο της Αργεντινής, όταν είχε αποτελέσει την αφορμή για να χαλάσει η φιλία μεταξύ του Μάξι Λόπες και του Ικάρντι, καθώς αποφάσισε να αφήσει τον πρώτο για λογαριασμό του δεύτερου.

Ο Μαραντόνα είχε χαρακτηρίσει «νεκρό» τον Ικάρντι, καθώς δεν έχει ηθικούς κανόνες και η Νάρα απάντησε: «Εύχομαι όλες οι γυναίκες να βρουν έναν άντρα σαν τον Μάουρο. Ας ασχοληθεί ο Μαραντόνα με τη ζωή του και ας αφήσει τους άλλους. Ο Ικάρντι δεν κλήθηκε στην εθνική για αγωνιστικούς λόγους και όχι για κάτι άλλο».
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52