Στο πλευρό του Λοπετέγκι ο Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι στάθηκε στο πλευρό του Ζουλέν Λοπετέγκι, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον Βάσκο τεχνικό, προκειμένου να παρουσιάσει τη δουλειά του.

Ο Ουνάι Έμερι στάθηκε στο πλευρό του Ζουλέν Λοπετέγκι, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον Βάσκο τεχνικό, προκειμένου να παρουσιάσει τη δουλειά του. Ο τεχνικός της Άρσεναλ εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία να κατακτήσει το εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα η Σεβίλλη, στον πάγκο της οποίας είχε καθίσει τα προηγούμενα χρόνια. 

Αρχικά, ο Έμερι υπογράμμισε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να βρει την ισορροπία της και χωρίς τον Ρονάλντο. Χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, ωστόσο νομίζω ότι ο Χουλέν θα τα καταφέρει. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Χουλέν, αλλά όταν μου συμβαίνει εμένα προσπαθώ να είμαι υπομονετικός. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να ζητήσει κανείς υπομονή στο ποδόσφαιρο! Είμαι βέβαιος ότι οι στόχοι του Λοπετέγκι θα επιτευχθούν».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία να κερδίσει το εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα η Σεβίλλη: «Εδώ και χρόνια δε στοιχηματίζω σε τίποτα, αλλά θα ήθελα πολύ να κερδίσει η Σεβίλλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.