Κράτησε το αήττητο η Βόννη

Η ερχόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του BCL νίκησε στο γερμανικό πρωτάθλημα και έκανε το 3Χ3

To Basketball Champions League συνεχίζεται τις επόμενες μέρες με την 2η αγωνιστική της regular season, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την γερμανική Telekom Baskets Bonn. Η γερμανική ομάδα είχε υποχρέωση στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπως και ο “Δικέφαλος”. Μάλιστα, για τρίτη συνεχή αγωνιστική παρέμεινε αήττητη.
Συγκεκριμένα, η Telekom Baskets Bonn νίκησε την medi Bayreuth, η οποία επίσης μετέχει στο Basketball Champions League με 94-84. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ προηγήθηκε με διαφορά 13 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (31-18), ενώ στις αρχές της τέταρτης περιόδου ανέβασε τη διαφορά στους 19 πόντους (79-60). Η Bayreuth έτρεξε ένα εντυπωσιακό σερί 20-0 στη συνέχεια και προσπέρασε με 79-80, αλλά η Bonn επανήλθε και πήρε τελικά τη νίκη με 94-84. Πρώτος σκόρερ ήταν ο γκαρντ Josh Mayo με 18 πόντους, για να ακολουθήσει ο σέντερ Charles Jackson με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ. Με αυτή τη νίκη η Telekom Baskets Bonn παρέμεινε αήττητη στην BBL μετά από τρεις αγωνιστικές.
Στην Ισπανία, η Iberostar Tenerife χρειάστηκε την παράταση, αλλά επικράτησε την Guipuzkoa με 73-79 για την 4η αγωνιστική της ACB και βελτιωσε το ρεκόρ της στο 3-1, έχοντας χάσει μόνο από την Real Madrid στην πρεμιέρα. Πρώτος σκόρερ για τους «νησιώτες» ήταν ο Thaddus McFadden με 18 πόντους, ενώ ο Javier Beiran είχε 13.
Στη Γαλλία, η Nanterre 92, η οποία έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League χάνοντας από την Opava, νίκησε την Dijon με 77-73, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα. Πρώτος σκόρερ για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, η οποία βελτίωσε το ρεκόρ της στο 2-2, ήταν ο Lahaou Konate με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 38 λεπτά συμμετοχής.
Στην Ιταλία, η προηγούμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, Reyer Venezia έκανε το 2 στα 2 στη Legabasket νικώντας με χαρακτηριστική ευκολία εκτός έδρας την Pistoia με 69-97. Για τη Venezia όλοι οι παίκτες της 12άδας αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 12 λεπτά, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Marco Giuri με 17 πόντους. Από την πλευρά της Pistoia, κορυφαίος ήταν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ousman Krubally, με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.
Στην Ελβετία, η Fribourg Olympic γνώρισε εντός έδρας ήττα από την SAM Basket Massagno με 74-77 και πλέον έχει ρεκόρ 1-1. Κορυφαίος για τους περσινούς πρωταθλητές ήταν για άλλον έναν αγώνα ο Babacar Toure με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Στην Τσεχία, λίγες μέρες μετά την μεγάλη νίκη της επί της Nanterre, η Opava πανηγύρισε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Τσεχίας, καθώς επικράτησε της Kralovsti με 101-92 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-1. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Jakub Sirina με 22 πόντους, ενώ ο Vaclav Bujnoch είχε 21.
Στο Ισραήλ, η UNET Holon πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Maccabi Ashdod με 71-94. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Sean Jones με 16 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι TJ Klein και Daryon Atkins με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.