“Χρυσάφι” στα πόδια του Αζάρ!

Η Τσέλσι ετοιμάζει ραντεβού με τον Εντέν Αζάρ για να τον κάνει τον υψηλότερα αμοιβόμενο παίκτη στην ιστορία της

Ο Εντέν Αζάρ είναι ο πρωταγωνιστής ενός σίριαλ που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες και το σενάριο έχει να κάνει με την παραμονή του ή όχι στην Τσέλσι. Ο 27χρονος μέσος διάγει ίσως στην καλύτερη φάση της καριέρας του και βρίσκεται σε διαδιακασία επαναδιαπραγμάτευσης του συμβολαίου του με τον σύλλογο του Λονδίνου. 

Οι δικοικούντες της Τσέλσι είχαν ζητήσει συνάντηση με την πλευρά του Αζάρ πριν τη διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα του Βελγίου, κάτι που αναμένεται να συμβεί αυτή την εβδομάδα. Οι “μπλε” φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο 300.000 λιρών ανα εβδομάδα στον Αζάρ, για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία τους! 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, ανέφερε στο περιθώριο ενός ποδοσφαιρικού φόρουμ στην Ντόχα, πως η Τσέλσι θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Αζάρ στο Λονδίνο. 

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης μετά και την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει “χώρο” στη μεσοεπιθετική γραμμή για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, την ώρα που ο ίδιος ο Βέλγος έχει δηλώσει πως το να αγωνιστεί στη βασίλισσα, αποτελεί παιδικό όνειρο του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.