Developer της Ubisoft επιτίθεται μέσω Twitter στον Pewdiepie

Παιδιά, ηρεμία!Ξέφυγαν τα πράγματα χτες στο Twitter, καθώς μία developer του The Division της...

Παιδιά, ηρεμία!

Ξέφυγαν τα πράγματα χτες στο Twitter, καθώς μία developer του The Division της Ubisoft, αναφερόμενη στον Pewdiepie, ανέβασε το εξής tweet:

Φτάνει πια. Βιομηχανία του Gaming: Χρειάζεται να τελειώσετε αυτόν τον τύπο. Ξέρετε ΑΚΡΙΒΏΣ ποιοι είστε. Κόψτε τα δεσμά σας μαζί του… ΤΏΡΑ.

Το συγκεκριμένο tweet, μπορείτε να το δείτε εδώ:

To επίμαχο tweet.

Mήλο της έριδος αποτέλεσε ένα βίντεο του Pewdiepie, στο οποίο ο γνωστός Youtuber προώθησε μερικά λιγότερο δημοφιλή κανάλια του Youtube (28 στο σύνολο), με ένα από αυτά να περιέχει κάποια ναζιστικά ή αντισημιτικά υπονοούμενα και αναφορές σε μερικά βίντεο. Όταν το συγκεκριμένο περιστατικό βγήκε στην επιφάνεια, ο Pewdiepie απολογήθηκε, δηλώνοντας πως δεν το γνώριζε και πως δεν έχει σχέση με τέτοιου είδους περιεχόμενο, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε το επίμαχο κανάλι από τα προτεινόμενα. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του εδώ:

Η developer της Ubisoft συνέχισε μετά το αρχικό tweet, προσθέτοντας:

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε την κακή συμπεριφορά από ανθρώπους που έχουν συνεχόμενα κακή συμπεριφορά. Συγχωρώντας τις πράξεις του, αφαιρούμε την ευαισθησία των ανθρώπων μπροστά στην άγνοια και το μίσος. Με το να λέμε ότι είναι κωμικός στην πραγματικότητα αγνοούμε αυτά που όντως κάνουν οι κωμικοί. Με το να λέμε ότι κάνει σάτιρα, αγνοούμε την πραγματική έννοια της σάτιρας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια απάντηση από τον Pewdiepie σχετικά με το tweet της developer της Ubisoft, αλλά ούτε και κάποια επίσημη τοποθέτηση από την ίδια την εταιρεία.


Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.