O Henry Cavill ήταν και θα παραμείνει ο Superman, λέει ο Aquaman

Δεν κρεμάει ακόμα την κάπα του, είπε κραδαίνοντας την τρίαινά του.Ο πρωταγωνιστής του "Aquaman"...

Δεν κρεμάει ακόμα την κάπα του, είπε κραδαίνοντας την τρίαινά του.

Ο πρωταγωνιστής του “Aquaman”, Jason Momoa, ισχυρίζεται ότι ο Henry Cavill δεν παραιτείται από Superman.

Σε συνέντευξή του με το Entertainment Tonight στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του “Aquaman”, ο Momoa δέχτηκε την ερώτηση για το αν ο Cavill θα ξαναενσαρκώσει τον γνωστό σούπερ ήρωα και αυτός απάντησε “Φυσικά. Αγαπάει τον χαρακτήρα και δεν θα τον αφήσει 100%”. Ο δημοσιογράφος ξαναρώτησε αν ο Cavill θα αποχωρήσει και ο Momoa απάντησε, “Όχι, αποκλείεται”.

Αυτές οι δηλώσεις ακολουθούν τις φήμες που θέλουν τους Henry Cavill και Ben Affleck να αποχωρούν από το σύμπαν και να κρεμάνε τις κάπες των Superman και Batman, αντίστοιχα. Αλλά και τα σχόλια του Aquaman και τα καλά λόγια που είπε για όλα τα μέλη της Justice League.

Τον Σεπτέμβριο είχαν ξεκινήσει τα εν λόγω δημοσιεύματα, αλλά ο μάνατζερ του Cavill, Dany Garcia, είχε δημοσιεύσει στο Twitter ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Cavill, βεβαίως, θα έχει καλυμμένο το πρόγραμμα του με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του για την τηλεοπτική μεταφορά του “The Witcher”, αλλά η Warner Bros. με τη σειρά της δεν φαίνεται να βιάζεται να τον αντικαταστήσει. Φήμες ήθελαν τον Michael B.Jordan να φορά το επιβλητικό σήμα στο στήθος του, ενώ για τον ρόλο του Batman ήδη αναζητούν ένα νέο πρόσωπο.

Παράλληλα, υπήρξε και η ανακοίνωση για την αυτόνομη ταινία του “The Flash” με τον Ezra Miller στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία θα καθυστερήσει να βρεθεί στους κινηματογράφους.

Γενικότερα, η Warner Bros. φαίνεται πως βρίσκεται σε μία φάση αναθεώρησης των ταινιών του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Τα σχέδια της δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα, και πολλές ανακοινώσεις εκκρεμούν.

Γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το “Aquaman” και να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβριο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.