Αποκαλύφθηκε η νέα ταινία του σκηνοθέτη του “Your Name”, Makoto Shinkai

Εξασφαλισμένη η κυκλοφορία της πέρα της Ιαπωνίας.Η επόμενη anime ταινία του γνωστού σκηνοθέτη...

Εξασφαλισμένη η κυκλοφορία της πέρα της Ιαπωνίας.

Η επόμενη anime ταινία του γνωστού σκηνοθέτη Makoto Shinkai (Kimi no na wa, αγγλικός τίτλος Your Name) αποκαλύφθηκε.

Όπως αναφέρεται από το Comic Natalie, και αποκαλύφθηκε από την επίσημη σελίδα στο Facebook του στούντιο κινουμένων σχεδίων CoMix Wave, η ταινία έρχεται με τον τίτλο “Tenki no Ko: Weathering With You” και θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 19 Ιουλίου του 2019.

Η επίσημη ιστοσελίδα του φιλμ είναι πλέον διαθέσιμη στο διαδίκτυο και παρέδωσε την πρώτη αφίσα για την ταινία, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

weathering
Tenki no Ko: Weathering With You art, via CoMix Wave Films

Κατά το Anime News Network, το κείμενο που εικονίζεται επάνω αριστερά μεταφράζεται ως, “Αυτή είναι η ιστορία του μυστικού του κόσμου που μόνο εκείνη και εγώ γνωρίζουμε”. Η ιστορία της ταινίας αφορά ένα έφηβο αγόρι, τον Hodaka, που μετακομίζει στο Τόκιο και γίνεται συντάκτης σε ένα περιοδικό. Ενώ βρίσκεται στο Τόκιο, ο Hodaka θα γνωρίζει ένα κορίτσι, τη Hina, που έχει την ικανότητα να ελέγχει τον καιρό και να καθαρίζει τους ουρανούς από τα σύννεφα της βροχής.

Ο Shinkai δεν σκηνοθετεί μόνο το “Tenki no Ko: Weathering With You”, αλλά υπογράφει και το σενάριο του, ενώ ο Masayoshi Tanaka, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά για το “Your Name”, τον ακολουθεί ακόμα μία φορά για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων. Ο Atsushi Tamura (“The Cat Returns”) αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του animation, και ο Hiroshi Takiguchi (“The Garden of Words”) την καλλιτεχνική διεύθυνση.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας, 19 Ιουλίου, αφορά ειδικά την Ιαπωνία. Το Eiga.com (μέσω ANN), ωστόσο, αναφέρει πως έχει επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία της ταινίας και σε άλλες περιοχές, περιλαμβάνοντας τη Βόρειο Αμερική, την Ευρώπη, τη Νότιο Αφρική και μερικά ακόμα μέρη της Ασίας.

Η πιο πρόσφατη ταινία του Shinkai, “Your Name”, έκανε το ντεμπούτο της το 2017 στους Αμερικανικούς κινηματογράφους και υπήρξε μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, έκανε ένα από τα δέκα μεγαλύτερα ανοίγματα για ταινία anime και πρόκειται να λάβει μία live-action απόδοση από την Paramount Pictures και τον J.J. Abrams στην παραγωγή.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.