Χάκετ: “Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού” (video)

Σχεδόν... επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ντάνιελ Χάκέτ, που δεν έκρυψε την αγάπη του για το σύλλογο, τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας, μιλώντας στον Τάσο Μπαϊρακτάρη. "Δεν είναι στο χέρι μου η επιστροφή μου" σχολίασε σε σχετική ερώτηση.

Σχεδόν… επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ντάνιελ Χάκέτ, που δεν έκρυψε την αγάπη του για το σύλλογο, τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας, μιλώντας στον Τάσο Μπαϊρακτάρη. “Δεν είναι στο χέρι μου η επιστροφή μου” σχολίασε σε σχετική ερώτηση. 

“Ήταν ένα σπουδαίο βράδυ για εμένα, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τον κόσμο, τη διοίκηση, τους παίκτες του Ολυμπιακού. Η τελευταία μου ανάμνηση από εδώ ήταν στο ματς του τραυματισμού, ήταν πολύ δυνατό συναισθηματικά όλο αυτό απόψε” είπε αρχικά για να συνεχίσει: 

“Είναι απίστευτο συναίσθημα, υπάρχει αμοιβαία αγάπη, είμαι οπαδός του Ολυμπιακού, είμαι μέρος της οικογένειας, όλα αυτά που περάσαμε, το πρωτάθλημα, οι τραυματισμοί, οι γιατροί που με έπαιρναν να μάθουν πώς είμαι με τον τραυματισμό μου. Τους ευχαριστώ όλους”.

Για την κίνησή του να φιλήσει το σήμα στο κέντρο του γηπέδου:
“Ήθελα να δείξω πως ευχαριστώ τον κόσμο, τον σύλλογο, την οικογένεια Αγγελόπουλου. Ήταν ο τρόπος να δείξω το σεβασμό μου και την εκτίμησή μου, ο τρόπος μου να πω ευχαριστώ”. 

Για το πότε θα… γυρίσει στον Ολυμπιακό:
“Δεν είναι στο χέρι μου, είμαι παίκτης της Μπάμπεργκ, πρέπει να με ενδιαφέρει τι κάνει η Μπάμπεργκ, δεν είναι στο χέρι μου και δεν μπορώ να το ελέγξω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.