Το ΔΣ απέρριψε την πρόταση για Μανωλά!

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση ύψους 300.000 ευρώ της ουκρανικής Ντνιεπρ για τον Κώστα Μανωλά, ζητώντας το ποσό των 800.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Πρόταση του κ. Οικονομόπουλου για εξόφληση των ποδοσφαιριστών με τα εκκαθαρισμένα έσοδα!

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση ύψους 300.000 ευρώ της ουκρανικής Ντνιεπρ για τον Κώστα Μανωλά, ζητώντας το ποσό των 800.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Την Πέμπτη ο Άρναρ Γκρέταρσον θα μεταβεί στην Ουκρανία για τις περαιτέρω διαπραγματεύσεις και μόνο αν υπάρξει συμφωνία ο Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντνιεπρ, ειδάλλως θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Ένωση.

Από κει και πέρα, υπήρξε πρόταση του αντιπροέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Χάρη Οικονομόπουλου, η οποία διαβάστηκε στο ΔΣ και ζητάει όλα τα εκκαθαρισμένα έσοδα που θα υπάρχουν και μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό να πάνε στους ποδοσφαιριστές προκειμένου εκείνοι να πάρουν κάποια χρήματα έναντι στα όσα τους οφείλονται.

Στο ΔΣ της Τετάρτης υπήρξε ένταση καθώς διαβάστηκε έγγραφο το οποίο απέστειλε ο κ. Οικονομόπουλος στο οποίο έκανε λόγο για ανακολουθία από την ΠΑΕ και συγκεκριμένα στα όσα τον έχει ενημερώσει ο οικονομικός διεθυντής του συλλόγου Βασίλης Πουλάκος. 

Και αυτό γιατί όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, η ΑΕΚ θα πάρει μόνο 515.000 ευρώ από το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ που κατάφερε να εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Και παίρνει μόνο τόσα, επειδή τόσα μπορεί να εγγυηθεί ότι θα επιστρέψει στον Σαουδάραβα φίλο του Ντέμη, αφού τόσα είναι τελικά τα έσοδα της ΠΑΕ μέχρι τον Ιούλιο!

Και όλα αυτά ενώ, όπως τόνιζε ο κ. Οικονομόπουλος, είχε λάβει ενημέρωση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει εγγυημένα έσοδα μέχρι τον Ιούλιο 1.810.000 ευρώ και στο τέλος το ποσό. έπεσε στις 515.000 ευρώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.