Επικείμενη απεργία διαιτητών ...απειλεί το «superclasico»

Η απεργία που έχει εξαγγείλει η μία από τις δύο ενώσεις διαιτητών στην Αργεντινή, θέτει εν αμφιβόλω την διεξαγωγή του «superclasico».
06/12/2016 • 20:05
Ρίβερ Μπόκα
  • shares
Η απεργία που έχει εξαγγείλει η μία από τις δύο ενώσεις διαιτητών στην Αργεντινή, θέτει εν αμφιβόλω την διεξαγωγή του «superclasico». 

Η «μητέρα των μαχών» ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Κυριακή στο «Stade Monumental», αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να διαβεβαιώσει πως το σπουδαίο ντέρμπι θα διεξαχθεί...

«Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε αποχή από την εργασία σε όλη την χώρα από την Πέμπτη μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Οι διαιτητές μας δεν θα «σφυρίξουν» στους αγώνες», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος της «SADRA», Γκιγιέρμο Μαρκόνι.

Αιτία για την συγκεκριμένη απόφαση,. αποτέλεσε η επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή, ένας διαιτητής σε αγώνα της κατηγορίας Fédéral B, από παίκτες και οπαδούς της Ατλέτικο Σαρμιέντο Αγιακούτσο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52