Ο Αβτσί στη θέση του Χίντινκ

Ο Αμπντουλάχ Αβτσί είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας, αντικαθιστώντας τον Γκούους Χίντινκ ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο Αμπντουλάχ Αβτσί είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας, αντικαθιστώντας τον Γκούους Χίντινκ ο οποίος παραιτήθηκε. Ενα όνομα που μπορεί να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, όμως στη γειτονική χώρα χαίρει μεγάλης εκτίμησης, καθώς ήταν ο μακροβιότερος προπονητής της Σούπερ Λιγκ. Ο 43χρονος Αβτσί βρισκόταν από το 2006 στον πάγκο της Μπουγιούκσεχιρ, την οποία οδήγησε στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία το 2007 και στη μεγαλύτερη επιτυχία της (μόλις εικοσαετούς) ιστορίας της, τον τελικό κυπέλλου Τουρκίας το 2010.

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε τέτοια τιμή. Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο να βελτιώσουμε την εθνική ομάδα» είπε ο Αβτσί που υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2015 και επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Το 2005 υπήρξε ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Παίδων (U17), την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και την 4η θέση του Παγκοσμίου, με αστέρα όπως ο Νούρι Σαχίν και ο Ντενίζ Γιλμάζ. Τη χρονιά εκείνη (2005) τιμήθηκε με το βραβείο “Milliyet” ως ο καλύτερος προπονητής της Τουρκίας, σε όλα τα σπορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.