Νίκη ουσίας της Παναχαϊκής στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη, η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη, πιο έμπειρη και πιο έτοιμη να διαχειριστεί τον αγώνα απέναντι στον Άρη Αβάτου. Η ομάδας της Πάτρας νίκησε με 1-0 χάρις το γκολ του Μωραϊτη

Στην Ξάνθη, η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη, πιο έμπειρη και πιο έτοιμη να διαχειριστεί τον αγώνα απέναντι στον Άρη Αβάτου.
 Είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης δημιουργώντας τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Το πέτυχε στο 49’ όταν ο Μωραϊτης πήρε τη μπάλα από τον Κυνηγόπουλο μέσα στη μεγάλη περιοχή των ακριτών και την έστειλε στα δίχτυα του Αμουτζάκη.
Είχαν προηγηθεί δύο καλές φάσεις της Πατρινής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Κυνηγόπουλο ο οποίος από καλή θέση δεν βρήκε εστία.

Στο 53’ ο γκολκίπερ του Άρη Αβάτου απέκρουσε σουτ του Πλέγα κρατώντας την ομάδα του μέσα στην όποια διεκδίκηση.

Ως το φινάλε η ομάδα του Οφρυδόπουλου απλά διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού προκειμένου περισσότερο να κρατήσει αυτό το 0-1 παρά να το διευρύνει! 

Πάντως στα τελευταία λεπτά ο νεοφώτιστος, στη Γ’ Εθνική, Άρης Αβάτου απείλησε σε τρεις περιπτώσεις για την ισοφάριση. Όμως οι Σιχλοιμίρης και Γκέκας δεν τα κατάφεραν από κοντινή απόσταση!
Έτσι κι αλλιώς για να διεκδικήσει μια θέση πρόκρισης στον 5ο όμιλο όπου μετέχουν ακόμη ο Ολυμπιακός και ο Λεβαδειακός, τους τρεις πόντους χρειάζονταν και ότι πολλά περισσότερα στην παρούσα φάση.

 Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρα, Μπουνταγκίδη (70’ Ψεμματάς), Μίλλερ, Κουτσούμπα, Ταχτσίδη, Σαρηγιαννίδη (57’ Σιχλοιμίρης), Δόντσο, Κοτόπουλο (57’ Ζωσιμήδης), Γκέκα και Μελισσόπουλο

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Καπουτόγλη, Πολύμο, Σταμόπουλο, Πλέγα, Σωτηράκο, Κολ, Νουμπαρδέα, Σταυρόπουλο, Κυνηγόπουλο, Μωραίτη (78’ Αντωνακόπουλος) και Καρατσανάκοφ (66’ Μαυριάς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.