Με οδηγό τον Σέρτζιο

Η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο πέρασε από την Μόσχα επικρατώντας της Λοκομοτίβ με σκορ 3-1 και φτάνοντας τους επτά βαθμούς στον όμιλο.

Η Πόρτο πέρασε από τη Μόσχα εμφατικά καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 της Λοκομοτίβ. Αφού πρώτα την κράτησε όρθια ο Κασίγιας που έπιασε πέναλτι στο 0-0 εν συνεχεία ανέλαβαν δράση οι Μαρεγκά, Κορόνα και Ερέρα για να την οδηγήσουν στη δεύτερη νίκη της στο Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά. Αρχικά στο 10ο λεπτό ο Κασίγιας απέκρουσε πέναλτι του Φερνάντες ενώ στο 19′ ο Τέλες με διπλή παρέμβαση μέσα στην περιοχή δεν επέτρεψε στους Έντερ και Αλεξέι Μίραντσουκ να χριστούν σκόρερ. 

Εν συνεχεία η Πόρτο με δικό της πέναλτι στο 26′ άνοιξε το σκορ με τον Μαρεγκά.  Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρήκε αυτοεποίθηση και έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Ερέρα ύστερα από ωραία σέντρα του Κορόνα στο 35′.

Παρά το γεγονός ότι όλα πήγαιναν στραβά για την ομάδα του Σέμιν ήρθε η μείωση του σκορ στο 38′ με τον Άντον Μίραντσουκ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του αδερφού του Αλεξέι και να σουτάρει μέσα από την περιοχή για το 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Πόρτο η οποία έκανε το 3-1 με τον ασίστμαν του 2-0, τον Χεσούς Κορόνα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μπραχίμι και να εκτελλεί από δεξιά τον Γκιγέρμε. 

Ο ρυθμός άνοιξε πολύ και στο 53′ μέσα στο ίδιο λεπτό είχαμε δύο ευκαιρίες για την Πόρτο με Τόρες και Μπραχίμι και μία για την Λοκομοτίβ με τον Ντενίσοφ. Στο 55′ κακώς ακυρώθηκε γκολ του Έντερ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας μετά από απόκρουση του Ισπανού κι ενώ ήταν σε κανονική θέση.

Στο 66’με τον Μίραντσουκ η Λοκο θα μπρούσε να ξαναμπεί στο ματς αν ο Κασίγιας δεν έλεγε και πάλι όχι στον Αλεξέι Μίραντσουκ. Στο 72′ ο Μπραχίμι θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-4 αλλά δεν τα κατάφερε με τον ρυθμό να πέφτει στην “παγωμένη” από τον καιρό και το αποτέλεσμα Μόσχα. Μάλιστα ο Κρκβέλια αποβλήθηκε και η Λοκομοτίβ έμεινε με δέκα παίκτες για το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Έτσι η Πόρτο έφτασε τους επτά βαθμούς στον όμιλο την ώρα που η Λοκομοτίβ έμεινε χωρίς βαθμούς.

Λοκομοτίβ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο 3-5-2): Γκιγέρμε, Χέβεντες, Ιγκνατίεφ,Κβερκβέλια, Άντον Μίραντσουκ, Φερνάντες (66′ Ζεμαλέντινοφ), Κριχόβιακ, Ντενίσοφ, Μπαρίνοφ, Αλεξέι Μίραντσουκ, Έντερ

Πόρτο (Γιούρι Σεμίν 4-3-3): Κασίγιας, Μιλιτάο, Φελίπε, Περέιρα (69′ Περέιρα), Τέλες, Ντανίλο, Τόρες, Ερέρα, Κορόνα, Μπραχίμι, Μαρεγκά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.