Κυριακόπουλος: «Νέα αρχή η Όλεσουντ για τον Παπάζογλου»

Ο Ανδρέας Κυριακόπουλος υπογράμμισε πως η Όλεσουντ αναμένεται να είναι μια νέα αρχή στην καριέρα του Θανάση Παπάζογλου, μετά το πέρασμά του από τη Κορτράικ.
31/07/2017 • 15:12
Ο Παπάζογλου της Κόρτραϊκ
  • shares
Ο Ανδρέας Κυριακόπουλος υπογράμμισε πως η Όλεσουντ αναμένεται να είναι μια νέα αρχή στην καριέρα του Θανάση Παπάζογλου, μετά το πέρασμά του από τη Κορτράικ. Ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιθετικού αναφέρθηκε στο πως επέλεξε ο πελάτης του τη νορβηγική ομάδα, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τους στόχους του. Ο Κυριακόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την μεταγραφή του Παπάζογλου: «Από τη στιγμή που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αναστασίου, θέλαμε να βρούμε μια λύση. Η Δανία, η Σουηδία και η Νορβηγία, αποτελούν μια καλή επιλογή για τους παίκτες. Έχουν απίστευτη οργάνωση και πλάνο ακόμα οι πιο μικρές ομάδες. Ο Θανάσης δεν σκέφτεται την επιστροφή στην Ελλάδα. Είναι καλό για τον ίδιο να δοκιμάσει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του. Το ψάξαμε αρκετά και καταλήξαμε εκεί. Από τη στιγμή που είχε την ευκαιρία, αποφάσισε να την πάρει. Ούτε ο Θανάσης δεν ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μπορεί να κάνει ένα restart και να κάνει μια μεταγραφή σε μια προηγμένη ομάδα. Το σημαντικό για τον Θανάση ήταν να βρει ένα καλό ποδοσφαιρικό περιβάλλον και αυτό πετύχαμε». 

Για την οργάνωση του συλλόγου: «Οι ομάδες εκεί έχουν πέραση. Μετά το Βέλγιο επεκτεινόμαστε και στις σκανδιναβικές αγορές. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και κοιτούν την κάθε λεπτομέρεια. Όλα γίνονται στην ώρα τους και όλα είναι τελείως οργανωμένα. Μου έκανε εντύπωση ας πούμε το γήπεδο. Όλες οι παροχές είναι προσεγμένες».

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά