Κράτησαν την πρωτιά οι Βέλγοι (hls)

Με πρωταγωνιστή τον Λουκάκου ο οποίος πέτυχε δύο γκολ οι Βέλγοι νίκησαν 4-2 την Δανία και πήραν την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Στο άλλο ματς Αγγλία-Ισλανδία 4-0.

ΒΕΛΓΙΟ – ΔΑΝΙΑ 4-2

Οι Βέλγοι του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έπρεπε να μην χάσουν από την Δανία για να κρατήσουν την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. 

Μπήκαν στο γήπεδο για να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό και προηγήθηκαν νωρίς με τον Τιλμάνς (3′) αλλά οι Δανοί δεν φοβήθηκαν και απάντησαν επίσης γρήγορα με τον Βιντ (17′).

Καλό παιχνίδι με καλό ρυθμό και μεγάλες ευκαιρίες για Μπρέιθγουεϊτ (24′) και Λουκάκου 29′) αλλά το ημίχρονο έληξε 1-1

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την υπογραφή του Λουκάκου. Ο επιθετικός της Ίντερ σκόραρε δύο φορές (56′ και 69′) και ουσιαστικά κλείδωσε την πρώτη θέση για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. 

Οι Δανοί έκαναν την τελευταία προσπάθεια. Πήραν το δώρο του Κουρτουά και μπήκαν ξανά στο ματς με αυτογκόλ του Τσαντλί (86′) μειώνοντας σε 3-2 όμως με τον Ντε Μπρόινε ήρθε η απάντηση για το τελικό 4-2 (88′) των Βέλγων.

Βέλγιο: Κουρτουά – Αλντερβέιρελντ, Ντενάγερ, Βερτόνχεν (90+ Μπογιάτα)- Ντε Μπρόινε, Τιλμάνς, Ντεντόνκερ, Τσαντλί – Μέρτενς, Τ. Αζάρ (77′ Φοκέτ), Λουκάκου

Δανία: Σμάιχελ – Βας, Κιάερ, Κρίστενσεν, Μάλε – Χόιμπιεργκ, Έρικσεν, Ντιλέινι (70′ Γένσεν) – Πόουλσεν (76′ Άντερσεν), Μπρέιθγουεϊτ, Βιντ (88′ Σίστο)

ΑΓΓΛΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ 4-0

Οι Άγγλοι πήραν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα. Κυριάρχησαν και στο πρώτο ημίχρονο έφτιαξαν δέκα ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Ράις με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Αγγλία στο 20ο λεπτό και ο Μάουντ πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε το 2-0.

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τους Ισλανδούς καθώς έμειναν με δέκα παίκτες στο 54ο λεπτό με τον Σέβαρσον να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Σακά. 

Οι Άγγλοι έχοντας το προβάδισμα και παίκτη παραπάνω έριξαν ρυθμό όλοι εκτός από τον Φόουντεν ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (80′ και 84′) υπογράφοντας το τελικό 4-0.

Αγγλία: Πίκφορντ – Γουόκερ (64′ Μινγκς), Μαγκουάιρ, Ντάιερ – Τρίπιε (84′ Μέιτλαντ-Νάιλς), Μάουντ (64′ Γουινκς), Ράις, Φόουντεν, Σακά – Γκρίλις (76′ Σάντσο), Κέιν (76′ Έιμπραχαμ)

Ισλανδία: Κρίστινσον (46′ Χαλντούρσον) – Σέβαρσον, Ινγκασον, Άρνασον, Χέρμανσον – Σίγκουργιονσον (62′ Εϊγιούλφσον), Μπιάρνασον (88′ Γιοχάνεσον), Πόλσον, Σκούλασον – Γκούντμουντσον (73′ Πορστέινσον), Μπούντβαρσον (73′ Σιγκτόρσον) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.