Ο Jared Leto θα είναι ο Morbius για το “Morbius, the Living Vampire”

Ο Dr. Michael Morbius βρήκε τον άνθρωπο του.Βρέθηκε ο Morbius, the Living Vampire για το spin-off...

Ο Dr. Michael Morbius βρήκε τον άνθρωπο του.

Βρέθηκε ο Morbius, the Living Vampire για το spin-off του Spider-man που μοιράζεται το όνομα του. Και, δεν θα είναι άλλος από τον Jared Leto.

Μάθαμε από το Variety ότι ο Jared Leto, που από το “Requiem for a Dream” ως το “Suicide Squad” και όχι μόνο έχει διανύσει πολλά κινηματογραφικά μίλια με σκληρούς ρόλους, θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία για τον Morbius. Τα σκηνοθετικά ηνία θα αναλάβει ο Daniel Espinosa, γνωστός για τα “Safe House”, “Life” και “Child 44”. Το σενάριο θα υπογράψουν σε συνεργασία οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Αφού μάθαμε πως η Sony όντως προετοιμάζει την ταινία για τον Dr. Michael Morbius, τώρα που μάθαμε και τον πρωταγωνιστή που θα τον ενσαρκώσει, φαίνεται πως η ταινία πλησιάζει ακόμα περισσότερο τις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο χαρακτήρας του Morbius δημιουργήθηκε αρχικά από τους Roy Thomas και Gil Kane και, με τις βαμπιρικές του δυνάμεις, έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1963, στο Amazing Spider-Man #101.

Η Sony όσο πάει και ξεδιπλώνει το κινηματογραφικό σύμπαν του Spider-Man. Ένα spin-off της Silk προετοιμάζεται, ο Venom καταφθάνει τον Οκτώβριο και το sequel του “Spider-man: Homecoming” απέκτησε τίτλο. Αραχνό-ιστορίες ξεφυτρώνουν μέσα από τα σχέδια των Sony/Marvel.

Ο Leto έχει υπάρξει ξανά κινηματογραφικός “κακός” που ξεπήδησε από κόμικ. Το 2016 ενσάρκωσε τη νέμεσις του Batman, Joker και πιθανολογείτε η επιστροφή του για δική του αυτόνομη ταινία. Η καριέρα του, όμως, δεν είναι καθόλου “κόμικ-η”. Για την ερμηνεία του στη δραματική ταινία “Dallas Byers Club” , όπου συμπρωταγωνίστησε με το Matthew McConaughey, κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών και μαζί το πρώτο του Όσκαρ.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή του στον “αραχνόκοσμο” της Marvel.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.