Λαμπρός… Λάμπρου στην Ολλανδία! (video)

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα παίκτη, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "ασπρόμαυρους", στη Φορτούνα Σιτάρντ τη σεζόν που πέρασε

Ο Λάζαρος Λάμπρου έλαμψε στην Ολλανδία την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ. Την Πέμπτη (13/6) υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, και οι “ασπρόμαυροι” παρουσιάζουν τις καλύτερες στιγμές του στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
Το σχετικό δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του “Δικέφαλου” αναφέρει:
“Η διαδικασία του δανεισμού πάντα εμπεριέχει ένα ρίσκο για κάθε παίκτη. Πολλές φορές όμως αυτό το ρίσκο μπορεί να αποδειχθεί άκρως ευεργετικό. Στην περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου η περιπέτεια της Φορτούνα Σιτάρντ ξεπέρασε τις προσδοκίες.
Ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Πλέον ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή προετοιμασία και ονειρεύεται ήδη το επίσημο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο.
Πως φτάσαμε όμως ως εδώ; Το περασμένο καλοκαίρι ο Λάμπρου βρέθηκε σε δίλημμα. Είτε να μείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και να περιμένει κάποια ευκαιρία, είτε να πάει στο εξωτερικό και να μετρήσει τις δυνάμεις του.
Επέλεξε το δεύτερο και δικαιώθηκε πλήρως πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
To PAOK TV ετοίμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του νεαρού εξτρέμ με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ στην Ολλανδία, ώστε να πάρετε μία γεύση ενόψει της νέας σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.