Παπαθεοδώρου: «Όπλο μας το μεγάλο ρόστερ»

Χαρούμενος για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την άνετη νίκη επί της Φρίμπουργκ δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και στάθηκε στο βάθος που έχει το ρόστερ της ομάδας του.

Χαρούμενος για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την άνετη νίκη επί της Φρίμπουργκ δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και στάθηκε στο βάθος που έχει το ρόστερ της ομάδας του.

«Ήταν η τρίτη σερί νίκη για εμάς στον όμιλο, με πολύ καλή εμφάμνιση τόσο σε άμυνα όσο και  σε επίθεση. Ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα από την αρχή κι είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αυτή», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: 

«Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει τόσο νωρίς. Δείξαμε από την αρχή τη διάθεση που είχαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο, που μπορεί να μην έχει παράδοση, αλλά αν δούμε τα παιχνίδια του, σε όλα ήταν ανταγωνιστικός. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο κρατώντας τη διάθεση και την ενέργεια μας, σε υψηλό βαθμό. Αξιοποιούμε επίσης, ένα μεγάλο «όπλο» που μας έχει δώσει η διοίκηση, που είναι το μεγάλο μας ρόστερ».
 

Όσο για την κατάσταση στον όμιλο, με τον ΠΑΟΚ πλέον στο 3-3, είπε: «Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος. Υπάρχουν σίγουρα έξι ομάδες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις. Η Ναντέρ χθες κέρδισε στην έδρα της Βενέτσια, ενώ έχασε με εμάς. Θα χρειαστούμε περισσότερες νίκες σε σχέση με πέρσι για να προκριθούμε. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και χτίζουμε την ομάδα πάνω σε στέρεες βάσεις, για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που έχουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

Για το επεισόδιο του Μορέιρα με τον Χρυσικόπουλο, στο τέλος της τρίτης περιόδου, ανέφερε:
«Είναι δεδομένο ότι συνέβη, εμείς θα χειριστούμε την κατάσταση. Τα αποδυτήρια όπως είπε κι ο Φιλ είναι χώρος ιερός για τους παίκτες και τους προπονητές. Το θέμα θεωρείται λήξαν μεταξύ των παικτών. Οι αντιδράσεις μας πρέπει να είναι ελεγχόμενες. θα αξιολογήσουμε την κατάσταση κι αναλόγως θα πράξουμε. Σε μια ομάδα που την απασχολούν άλλα θέματα, όπως η διαχείριση του ρόστερ, αυτά είναι γεγονότα, που συμβαίνουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.