Ποιο ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για τον Οκτώβρη;

Έχει τις περισσότερες πωλήσεις και για το 2018.Το Call of Duty: Black Ops 4 ήταν το παιχνίδι που...

Έχει τις περισσότερες πωλήσεις και για το 2018.

Το Call of Duty: Black Ops 4 ήταν το παιχνίδι που πούλησε τα περισσότερα αντίτυπα στην Βόρεια Αμερική, αφήνοντας πίσω το Red Dead Redemption 2 της Rockstar.

To Black Ops 4 δεν έγινε απλά το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για τον Οκτώβρη αλλά για ολόκληρο το 2018. Οι πωλήσεις του πρώτου μήνα κυκλοφορίας του είναι όγδοες στη λίστα από τότε που η NPD ξεκίνησε να καταγράφει την εμπορική επιτυχία των παιχνιδιών, το 1995. Το Black Ops 4 είχε τις περισσότερες πωλήσεις και σε PlayStation 4 και σε Xbox One.

Αν και δεν έχουμε ακριβή νούμερα, ξέρουμε ότι το Red Dead Redemption 2 είχε μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία του στις 26 Οκτωβρίου, επομένως ενδεχομένως να αποτελέσει το best seling game του Νοεμβρίου. Οι πωλήσεις του μέχρι στιγμής είναι τριπλάσιες από το Red Dead Redemption ενώ είναι το δεύτερο σε πωλήσεις της χρονιάς.

Μέσα στο πρώτο σαββατοκύριακο,το Black Ops 4 ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, το Red Dead Redemption 2 έχει πουλήσει 17 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το Assassin’s Creed Odyssey, φαίνεται να συνεχίζει την επιτυχία του Σεπτεμβρίου και να είναι τρίτο στη λίστα με το NBA 2K19 να έρχεται τέταρτο. Ας δούμε όμως την πλήρη λίστα για τον Οκτώβριο:

  1. Call of Duty: Black Ops 4
  2. Red Dead Redemption 2
  3. Assassin’s Creed Odyssey
  4. NBA 2K19
  5. Super Mario Party
  6. Soul Calibur 6
  7. FIFA 19
  8. Marvel’s Spider-Man
  9. Madden NFL19
  10. WWE 2K19

Τον Οκτώβρη οι συνολικές πωλήσεις ξεπέρασαν το ενάμιση δισεκατομμύριο δολάρια. Πρόκειται για νούμερο ρεκόρ αφού πρώτη φορά πουλήθηκαν τόσα πολλά αντίτυπα.

Το PlayStation 4 ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις για τον Οκτώβριο, οι οποίες μάλιστα σημείωσαν και αυτές ρεκόρ αφού το Playstation είχε να δει τέτοια νούμερα από την επιτυχία του PlayStation 2 το 2002.

Ο Spider-Man σκαρφάλωσε στην κορυφή των πωλήσεων τον Σεπτέμβρη και έγινε το exclusive με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Μέχρι στιγμής είναι μάλιστα το τέταρτο σε πωλήσεις παιχνίδι για το 2018.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.