Το απόλυτο μηδέν η Μίλαν (video)

Σε κρίση η ομάδα του Γκατούζο δεν νίκησε ούτε την χειρότερη άμυνα και προτελευταία του πρωταθλήματος Φροζινόνε.Η Μίλαν έμεινε χωρίς νίκη και γκολ για 4ο διαδοχικό παιχνίδι ισοφαρίζοντας αρνητικό ρεκόρ από το μακρινό 1984!

Σε κρίση η ομάδα του Γκατούζο δεν νίκησε ούτε την χειρότερη άμυνα και προτελευταία του πρωταθλήματος Φροζινόνε.Η Μίλαν έμεινε χωρίς νίκη και γκολ για 4ο διαδοχικό παιχνίδι ισοφαρίζοντας αρνητικό ρεκόρ από το μακρινό 1984!

Με μόλις μία νίκη στους τελευταίους 7 αγώνες η Μίλαν (4/11 0-1 την Ουντινέζε) για ακόμα μια φορά δεν έπεισε μένοντας 5η και στους 28 βαθμούς. Η Φροζινόνε μετά την ισοπαλία με την Ουντινέζε κατάφερε να πάρει βαθμό για 2η σερί αγωνιστική με τον Μάρκο Μπαρόνι να έχει φέρει φρέσκο αέρα στην ομάδα.

Η Μίλαν είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Κουτρόνε και Καστιγέχο με τον Ισπανό να σημαδεύει το δοκάρι του Σπορτιέλο στην καλύτερη στιγμή της στο πρώτο 45λεπτο.
Η Φροζινόνε ισορρόπησε γρήγορα το ματς και απείλησε με την προσπάθεια του Τζίμπσα στην καλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν άργησε να φορτσάρει με τη Φροζινόνε να περιμένει υπομονετικά κρατώντας εύκολα όπως εξελίχθηκε το 0. Στα τελευταία λεπτά Κεσιέ, Κουτρόνε και Ιγουαίν σπατάλησαν ευκαιρίες για να φύγουν ”ροσονέροι” με το 3ο φετινό τους διπλό μακριά από το Σαν Σίρι αλλά μάταια.Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν ακόμα και να κλέψουν το τρίποντο όμως ο Ντοναρούμα αντέδρασε σωστά στο σουτ του Τσιάνο.



Φροζινόνε(Μάρκο Μπαρόνι-pic):
Σπορτιέλο, Αριαούντο(76′ Σάλαμον), Κραϊντς,Μπεγκέτο, Γκιγλιόνε(74′ Ζαμπάνο),Γκολντανίγκα, Μαϊέολο, Τζίμπσα, Κρίσετιγκ, Πιναμόντι(80′ Τσιοφάνι), Τσιάνο

Μίλαν(Τζενάρο Γκατούζο):Ντοναρούμα, Ροντρίγκεζ, Ρομιανιόλι, Μουσάκιο, Καλάμπρια(74′ Κόντι), Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου,Καστιγέχο(74′ Λαξάλτ), Κουτρόνε, Ιγκουαίν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.