Χαρακτήρας του “Daredevil” επέστρεψε στο “The Punisher”

Μικρός που είναι ο κόσμος...Έχει εμφανιστεί ξανά στην πρώτη σεζόν του "The Punisher", μεταπηδώντας...

Μικρός που είναι ο κόσμος…

Έχει εμφανιστεί ξανά στην πρώτη σεζόν του “The Punisher”, μεταπηδώντας από το “Daredevil”. Έχει βοηθήσει τόσο τον Frank όσο και τον Matt και ετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια. Είναι η Karen Page και επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του “The Punisher”, με το πρόσωπο της Deborah Ann Doll.

Το Collider (μέσω comicbook) έκανε μία επίσκεψη στο πλατό της σειράς και, ρωτώντας, έμαθε πως η Doll θα ενσαρκώσει και πάλι τον ρόλο της Karen, παρά το κόψιμο του “Daredevil”, της σειράς που τη σύστησε στο κοινό.

Δύο συμπρωταγωνιστές της φανέρωσαν την επιθυμία τους για την επιστροφή της Karen από την αρχή του έτους. Συγκεκριμένα, οι Ebon Moss-Bachrach και Jon Bernthal την περίμεναν από τον Ιανουάριο του 2018, με τον πρώτο να δηλώνει πως, “Ήθελα πάντα να δω περισσότερα από εκείνη”.

Ο showrunner Steve Lightfoot, ο οποίος επιβεβαίωσε την επιστροφή της, επικεντρώθηκε περισσότερο στη σημασία του χαρακτήρα της Karen και της σχέσης της με τον Frank Castle, δηλώνοντας ότι, “Αυτή η σχέση εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική”.

Η ίδια η Doll συμπλήρωσε, με δική της δήλωση, το ευχάριστο κλίμα της επανένωσης της με το cast και τους συντελεστές της σειράς. “Όταν το έμαθα, ήμουν τόσο χαρούμενη επειδή πραγματικά αγαπώ τη σχέση μεταξύ του Frank και της Karen, και δεν έχω σίγουρα τελειώσει με την αφήγηση αυτής της ιστορίας, ούτε καν μετά από την πρώτη σεζόν του ‘The Punisher'”, είπε η Wolf και συμπλήρωσε πως, “Υπάρχουν ακόμα πολλά που θα ήθελα να εμβαθύνω”.

Το “The Punisher” αποτελεί τη μία από τις δύο σειρές που απέμειναν στο Netflix, από τις έξι συνολικά που είχε σε συνεργασία με τη Marvel. Πιο πρόσφατα κόπηκε το “Daredevil”, αψηφώντας τους αισιόδοξους φαν που ήλπιζαν στην επιβίωση του. Το “Defenders” ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το “Iron Fist” και το “Luke Cage” να ακολουθούν.

H σειρά δημιουργήθηκε από τον Steve Lightfoot (γνωστό και από τη σειρά Hannibal), και βασίζεται στα κόμικ της Marvel με το ίδιο όνομα. Και φυσικά ενώνεται με όλο το υπόλοιπο σύμπαν της Marvel καθώς και με τις άλλες σειρές του Netflix, όπως το “Daredevil”. Ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της δεύτερης της σεζόν πολύ σύντομα. Πολύ πρόσφατα, κατέφθασαν και πληροφορίες σχετικές με τον villain που θα δούμε.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.