Συγκρατημένη αισιοδοξία για την αδειοδότηση

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, σχετικά με την αδειοδότηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, σχετικά με την αδειοδότηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στόχος των “πράσινων” είναι να ρυθμιστούν άμεσα όλες οι υποχρεώσεις, έτσι ώστε να ετοιμαστεί ένας πλήρης φάκελος, ο οποίος θα δίνει το δικαίωμα στους “πράσινους” να κάνουν κανονικά μετεγγραφές τη νέα σεζόν. 

Σε αυτό το πλαίσιο, το βάρος έχει πέσει πάνω στους διακανονισμούς που θα υπάρξουν με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας, ώστε να ρυθμιστούν οι οφειλές του “τριφυλλιού”. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας έχει θέσει ως στόχο να “καθαρίσει” την “πράσινη” ΠΑΕ από τα χρέη, μέσα στην επόμενη διετία, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστική σε υποψήφιους αγοραστές ή επενδυτές. Αυτό θα γίνει με χαμηλό μπάτζετ για την ομάδα και μελλοντικές πωλήσεις παικτών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.