Και τ’ όνομα αυτού: Κάρολ Ζβιντέρσκι!

Ο 22χρονος διεθνής Πολωνός επιθετικός Κάρολ Ζβιντέρσκι αποτελεί την επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θέση του επιθετικού

Ο 22χρονος διεθνής Πολωνός επιθετικός Κάρολ Ζβιντέρσκι αποτελεί την επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θέση του επιθετικού. Από τη στιγμή που η Γουλφς άλλαξε αιφνιδιαστικά τις απαιτήσεις της – αρχικά – για τον δανεισμό του Λεονάρντο Μπονατίνι η αντίδραση των διοικούντων την ΠΑΕ ήταν κάθετη. Άμεση κι οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντος κι αντίστοιχη ενεργοποίηση των εναλλακτικών λύσεων. Στην κορυφή αυτών βρισκόταν ο εν λόγω ποδοσφαιριστής της Γιαγκελόνια, ύψους 1.84. Η προεργασία είχε γίνει και οι υπόλοιπες εξελίξεις δρομολογήθηκαν άμεσα με συνέπεια τη συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του. Πρόκειται για μια περίπτωση ενός άκρως φέρελπι επιθετικού, με συμμετοχή σε όλα τ’ αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας του, μέχρι και την Ελπίδων με την οποία αγωνίζεται πλέον.
Φέτος μετράει δέκα επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα με συγκομιδή οκτώ γκολ και μιας ασίστ, τρεις συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League και άλλες τόσες στο πολωνικό κύπελλο όπου κι έχει σημειώσει ένα γκολ. Συνολικά, στις εκατόν είκοσι οκτώ συμμετοχές με την ομάδα του έχει είκοσι πέντε γκολ και εννιά ασίστ, ενώ με τα χρώματα της πατρίδας του σε είκοσι δύο συμμετοχές έχει σκοράρει δέκα φορές.
Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση του «Δικεφάλου» και για το μέλλον, που έρχεται να ενισχύσει την εν γένει φιλοσοφία δημιουργίας μιας ομάδας που θα στηρίζεται σε νέους ποδοσφαιριστές, όπως τέτοιοι είναι οι Λημνιός, Γιαννούλης, Ζαμπά, Άκπομ αλλά και ο βασικός στόχος για τη θέση του χαφ, η υπόθεση του οποίου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί πως ζωηρό ενδιαφέρον για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή είχαν δείξει κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες από σημαντικά πρωταθλήματα, όμως οι κινήσεις που έγιναν ήταν άμεσες και καθοριστικές μετά την απογευματινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ με την παρουσία των Γιώργου Σαββίδη, Μάριο Μπράνκο αλλά και του Λούμπος Μίχελ.
Μπορεί η περίπτωση του Μπονατίνι να εξασφάλιζε μεγαλύτερη εμπειρία όμως η ανατροπή των συμφωνηθέντων δεν ήταν κάτι που μπορούσε να προσπεραστεί εύκολα κι ούτε οι άνθρωποι της ομάδας είχαν τη διάθεση να εμπλακούν σε … παιχνίδια χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Άλλωστε η συγκεκριμένη περίπτωση είναι τέτοια που αφήνει χώρο αξιοποίησης και για τους δυο – ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ της ομάδας – επιθετικούς, Άκπομ και Καρέλη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ζβιντέρσκι θα βρεθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.