Αμίρης Κούρντι: “Κρατάμε την εικόνα του δευτερού μέρους” (video)

Για το καλό δεύτερο μέρος του Πανιωνίου μίλησε ο Αμίρης Κούρντι αμέσως μετά το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως οι ευκαιρίες που κάνει η ομάδα του θα πρέπει να τους ευχαριστεί αρκεί να σκοράρουν κιόλας.

Για το καλό δεύτερο μέρος του Πανιωνίου μίλησε ο Αμίρης Κούρντι αμέσως μετά το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως οι ευκαιρίες που κάνει η ομάδα του θα πρέπει να τους ευχαριστεί αρκεί να σκοράρουν κιόλας. 

Για τα φάουλ που δεν εκτέλεσε όσο καλά έχει δείξει πως μπορεί: 
“Δεν πιστεύω πως τα εκτέλεσα καλά. Δεν ξέρω γιατί, όμως πιστεύω πως ήμασταν καλά αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι στο τέλος”.

Αν θα πρέπει να τους προβληματίζει το ότι χάνουν ευκαιρίες: “Όχι δε νομίζω πως πρέπει να μας προβληματίζει, μάλλον να μας χαροποιεί πρέπει. Όταν κάνουμε τόσες φάσεις κόντρα σε τέτοιες ομάδες είναι πάντα καλό. Σο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ρυθμό κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε”.

Για το ότι μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις: “Σίγουρα βοηθά να παίζω σε πολλές θέσεις. Εγώ θα κάνω πάντα αυτό που μου ζητά ο κόουτς, έχω καθιερωθεί ως μπακ, αλλά μπορώ να βοηθάω και στο κέντρο εκεί που μου αρέσει να παίζω”.

Για τις δύο διαφορετικές εικόνες του Πανιωνίου στο παιχνίδι:
“Μπήκαμε αγχωμένα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε όμως κάποιες φάσεις, με τον “Ντούρμι”, ήρθε ένα γκολ για την ΑΕΚ, δεν ξέρω αν είναι χέρι ή όχι, η ΑΕΚ είχε μόνο μία φάση. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, πολλές φάσεις, αλλά και άτυχοι στο τέλος που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Κρατάμε την εικόνα του 2ου μέρους και να συνεχίσουμε έτσι”. 

Για την παρουσία του κόσμου: “Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας βοηθά και είμαι σίγουρος πως θα παραμείνει κοντά μας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.