Οι Cubaneros επιστρέφουν για μια χορευτική βραδιά γεμάτη λάτιν ρυθμούς

Μετά τη sold out συναυλία τους στο Faust, οι Cubaneros επιστρέφουν ξανά στην Αθήνα για μία ακόμα χορευτική βραδιά γεμάτη λάτιν ρυθμούς! Η απόλυτη latin band σε ένα εκρηκτικό και άκρως χορευτικό live στο Faust! Οι Cubaneros είναι ένα Ελληνοκουβανικό λάτιν συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2015 από τον πιανίστα Πάνο Παναγόπουλο ...

Μετά τη sold out συναυλία τους στο Faust, οι Cubaneros επιστρέφουν ξανά στην Αθήνα για μία ακόμα χορευτική βραδιά γεμάτη λάτιν ρυθμούς!

Η απόλυτη latin band σε ένα εκρηκτικό και άκρως χορευτικό live στο Faust! Οι Cubaneros είναι ένα Ελληνοκουβανικό λάτιν συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2015 από τον πιανίστα Πάνο Παναγόπουλο και τις Κουβανές τραγουδίστριες Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques. Ξεκίνησαν να εμφανίζονται, παίζοντας γνωστά τραγούδια Salsa, Bachata, Cha Cha, Merengue κλπ.

Τον Αύγουστο του 2016 δημιούργησαν παγκόσμια αίσθηση στο ίντερνετ με την διασκευή τους στο Lost on you της LP. Το βίντεο στο YouTube έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 10.000.000 προβολές μέχρι σήμερα και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των latin playlists στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Τον Οκτώβριο της ίδια χρονιάς κυκλοφόρησαν το ξεσηκωτικό YO QUIERO MAS σε δικούς τους στίχους και μουσική, ενώ τον Μάιο του 2017 σημείωσαν νέα επιτυχία με μια ακόμα salsa διασκευή, αυτή τη φορά στο κλασικό FEELING GOOD της Nina Simone. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1.500.000 views στο You Tube, ενώ συμπεριλήφθηκε στην συλλογή LATINA FEVER 2018 της Γαλλικής δισκογραφικής WAGRAM.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.