To Renegade Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα


Τα μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα» ψήφισαν το Jeep Renegade  ως το Αυτοκίνητο του 2016, σε εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στις 10 Δεκεμβρίου 2015, στον Άλιμο.

Με την τιμητική διάκριση του Αυτοκινήτου της χρονιάς 2016, το μοντέλο που σήμανε την μεγάλη επιστροφή της θρυλικής Jeep στην ελληνική αγορά, συνεχίζει ακόμη πιο ισχυρό την εμπορική του επιτυχία. 

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia Jeep Hellas, κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, από τον πρόεδρο του θεσμού, κ. Αντώνη Κόλλια. 

Το Jeep Renegade ξεκίνησε την καριέρα του τον Ιανουάριο του 2015 ενώ το Νοέμβριο στη γκάμα προστέθηκε η πολυαναμενόμενη έκδοση 1.400 κυβικών, 170 ίππων με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.  

Η επιτυχία του μοντέλου συνίσταται στα μοναδικά χαρακτηριστικά του όπως η κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, η σύγχρονη ξεχωριστή σχεδίαση, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης με κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες, η ευκολία και η πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση και η πλούσια γκάμα κινητήρων – κιβωτίων ταχυτήτων και συστημάτων μετάδοσης.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.