Γιάννου: «Δεν ήταν έκπληξη η νίκη στο ΟΑΚΑ» (vid)

Αν για πολλούς η νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ συνιστά έκπληξη, δεν ισχύει το ίδιο για τον Απόστολο Γιάννου και τους συμπαίκτες του.

Αν για πολλούς η νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ συνιστά έκπληξη, δεν ισχύει το ίδιο για τον Απόστολο Γιάννου και τους συμπαίκτες του. Το γιατί μαζί με άλλες ενδιαφέρουσες απόψεις του νεαρού μεσοεπιθετικού και για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης εξήγησε ο ίδιος:
«Εμείς θέλαμε και περιμέναμε αυτήν τη νίκη. Είχαμε καλή ψυχολογία κι από την αρχή το περιμέναμε να συμβεί, το δείξαμε και μέσα στο γήπεδο. Τώρα το τί περίμενε γενικά ο κόσμος δεν ξέρω, εμείς πάντως το πιστεύαμε και γι’ αυτό πήραμε και τους τρεις βαθμούς».


Πέρα από τους βαθμούς τί άλλο σας έδωσε αυτή η νίκη;
«Πάνω απ’ όλα ψυχολογία μας έδωσε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να παίρνουμε παιχνίδια, να κερδίζουμε και να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Από εκεί και πέρα τώρα βλέπουμε το επόμενο ματς, μέσα στην Τούμπα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που πρέπει».


Από τον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος μακριά από την Τούμπα. Πως εξηγείται η καλύτερη απόδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις απ’ ότι στις εντός;
«Εξήγηση δε νομίζω να υπάρχει … Προσπαθούμε – όπως το έχω ξαναπεί – κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε διαφορετικά. Το ίδιο κάνουμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πιστεύω πως πρέπει να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα εναντίον του Αστέρα γιατί κι εκεί μέσα χάσαμε 1-0, δίχως να παίξουμε πολύ καλά. Θέλουμε και να συνεχίσουμε τις νίκες και να δείξουμε καλό εαυτό απέναντι στην Τρίπολη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


Για να συμβεί αυτό τι πρέπει να διαθέτει το Σάββατο ο ΠΑΟΚ;
«Πρέπει από την αρχή να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είναι αυτό που χρειάζεται σε κάθε ματς γιατί την ποιότητα σαν ομάδα την έχουμε, το θέμα είναι να ξεκινήσουμε καλά, να μπούμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.