Δηλώσεις Παναθηναϊκού (vid)

Στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη μίλησαν οι Στέργος Μαρίνος και Βίκτορ Βιτόλο αμέσως μετά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.

Στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη μίλησαν οι Στέργος Μαρίνος και Βίκτορ Βιτόλο αμέσως μετά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.

Μαρίνος: «Οπωσδήποτε είμαστε πολύ απογοητευμένοι, παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως είχαμε τον έλεγχο, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να βάλουμε γκολ. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που ο αντίπαλός περιμένει έχουμε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να το διορθώσουμε. Έχουμε κάποια καλά λεπτά, πιέζουμε τον αντίπαλο, αλλά δεν έχουμε διάρκεια. Αυτό έλειψε σήμερα. Δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αντεπιθέσεις και κέρδισε».

Για το αν αλλάζει κάτι στη μάχη για τον τίτλο, είπε: «Δεν αλλάζει κάτι, αν κερδίσουμε από εδώ και πέρα όλα τα ματς μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να πάμε διαβασμένοι στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας».

Όσον αφορά τη συνέχεια, υποστήριξε: «Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, έχουμε δύο συνεχόμενα ντέρμπι. Πρέπει να ξεχάσουμε, να αφήσουμε πίσω την ήττα, να κρατήσουμε κάποια καλά παιχνίδια, να διορθώσουμε κάποια άλλα και να πάμε αποφασισμένοι».

*** Έντονες παρατηρήσεις προς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου έκανε, μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς ο Πορτογάλος είχε δώσει εντολή στον Κώστα Κατσουράνη να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.