Έλυσε το συμβόλαιό του με ΑΠΟΕΛ ο Ορ

07/09/2018 • 19:32
Τόμι Ορ
  • shares
Σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ προχώρησε ο Τόμι Ορ. Ο Αυστραλός μέσος αφού δεν δηλώθηκε από τους πρωταθλητές στην κυπριακή ομοσπονδία για τη νέα σεζόν, έκανε χρήση του δικαιώματος, που του επιτρέπει να λύσει μονομερώς το συμβόλαιο του το οποίο είχε ισχύ μέχρι το 2020.

Ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αυστραλίας (PFA) ενεπλάκη στην υπόθεση κι ήταν αυτή που του συνέστησε να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του. «Η νομική υπηρεσία της PFA έχει παράσχει συμβουλές στον Τόμι τους τελευταίους δύο μήνες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PFA, Τζον Ντιντουλίτσα.

«Ο Tόμι έχει τερματίσει τη σύμβασή του για δίκαιη αιτία σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA και τη μακρόχρονη νομολογία του διαιτητικού δικαστηρίου για τον αθλητισμό. Ο Tόμι είναι πλέον ελεύθερος και επιτρέπεται να υπογράψει με ένα νέο σύλλογο», αναφέρει σχετικά η PFA στην ανακοίνωση της.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/11/2018 • 08:08

Ξεκαθάρισμα με γκολ στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Σε αυτή τη φάση οι επαναληπτικοί αγώνες του κύπελλου Αγγλίας κρίνονται ως πιο παραγωγικοί. Ιδανικές συνθήκες για πολλά γκολ υπάρχουν στα ματς του Λιγκ Καπ Βόρειας Ιρλανδίας και στο Νταντί.

20/11/2018 • 14:40