Τούχελ: «Θα έχει τρομερή εξέλιξη ο Ρόις»

Πεπεισμένος ότι ο Μάρκο Ρόις θα γίνει σύντομα ένας τρομακτικός αντίπαλος για όλους όσους αντιμετωπίσει στο μέλλον, δήλωσε ο προπονητής του στην Ντόρτμουντ Τόμας Τούχελ.

Πεπεισμένος ότι ο Μάρκο Ρόις θα γίνει σύντομα ένας τρομακτικός αντίπαλος για όλους όσους αντιμετωπίσει στο μέλλον, δήλωσε ο προπονητής του στην Ντόρτμουντ Τόμας Τούχελ.
 
Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχε φέτος, ο 26χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στον αγώνα κυπέλλου με τη Στουτγκάρδη την Τρίτη (3-1), πετυχαίνοντας το 15ο γκολ του στη σεζόν.
 
«Μπορεί να γίνει τρομακτικός μέσα στο γήπεδο και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Είναι όμως και ένας παίκτης ευαίσθητος και δημιουργικός που θέλει να αισθάνεται ελεύθερος. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχεί για το σώμα του και για τυχόν τραυματισμούς», εξήγησε ο Γερμανός τεχνικός.
 
«Δική μας δουλειά είναι να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του ανενόχλητος. Είναι όμως αξιοθαύμαστος για την αυτοσυγκέντρωση και την αυτοπεποίθησή του, αλλά και για το πόσο έξυπνα χρησιμοποιεί τους χώρους που βρίσκει μπροστά του. Πρέπει όμως να τον βοηθήσουμε να μείνει υγιής», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.