Στον ΑΠΟΕΛ ο Κάζου

Με επίσημη ανακοίνωση ο ΑΠΟΕΛ, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για την απόκτηση του Κάζου από την Σάντος.
23/05/2018 • 16:08
Ο Κάζου στον ΑΠΟΕΛ.
  • shares
Με επίσημη ανακοίνωση ο ΑΠΟΕΛ, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για την απόκτηση του Κάζου από την Σάντος. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία που αφορά δανεισμό για ένα χρόνο, αλλά με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την Santos FC, για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Wanderson de Jesus Martins ή εν συντομία Caju. Ο ΑΠΟΕΛ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον αναμένει στην Κύπρο με την έναρξη της προετοιμασίας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας».

Η συμφωνία αφορά δανεισμό του ποδοσφαιριστή (κλείνει τα 23 χρόνια τον Ιούνιο) για ένα χρόνο με τον ΑΠΟΕΛ να έχει το δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι του 2019, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Σε τέτοιο ενδεχόμενο η Σάντος θα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%.»
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά