«Μίλησε» στο τέλος

Ο Πανσερραϊκός... φλέρταρε με το έκτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα στη συνάντηση με τον Φωκικό, ωστόσο, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε τη νίκη.

Ο Πανσερραϊκός… φλέρταρε με το έκτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα στη συνάντηση με τον Φωκικό, ωστόσο, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε τη νίκη με 2-0 και κάλυψε μέρος του χαμένου εδάφους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μακεδόνες, που προέρχονταν από τρεις διαδοχικές ήττες, αναδείχθηκε ο Σάμι Μπανγκουρά, ο οποίος στο 86′ έδωσε προβάδισμα στους Σερραίους… ξεκλειδώνοντας την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της μαχητικής ομάδας της Άμφισσας, κρίνοντας -στην ουσία- το ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο τους, ήταν καλοί στο πρώτο μέρος και απείλησαν την αντίπαλη εστία αλλά χωρίς να καταφέρουν να την παραβιάσουν. Δεν τους βοηθούσε, όμως, και ο αγωνιστικός χώρος που ήταν βαρύς λόγω της βροχής που προηγήθηκε.

Στην επανάληψη, οι Σερραίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και αρκούνταν σε φλύαρη υπεροχή. Ο Φωκικός με σωστή ανασταλτική λειτουργία έδειχνε να είναι κοντά σε θετικό αποτέλεσμα ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Μιχάλης Κασάπης και οι ποδοσφασιριστές του.

Και αυτό γιατί στο 86′ ο Μπανγκουρά πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του γκολκίπερ Βρονταρά λυτρώνοντας τους μόλις 150 (!) οπαδούς του Πανσερραϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το… κερασάκι στη νίκη των «λιονταριών» έβαλε ο Τριανταφύλλου με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ στο 92′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (85′ Τσαούσης), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (60′ Μπανγκουρά), Γκόμεζ (60′ Βουτσιάς), Στεφανίδης.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Φαρμάκης, Δημητρίου, Παϊζάνος, Σιάκκας (28′ Μπουλούλης), Σκαρίμπας, Καλέργης, Διαμαντόπουλος, Στόικος, Ταμπάκης (89′ Νικόλτσης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.