“Μετεγγραφή η… αδειοδότηση”

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αρης, Αντώνης Ζαμπέτας μίλησε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση στα οικονομικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αρης, Αντώνης Ζαμπέτας μίλησε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση στα οικονομικά. Μιλώντας στο Αρης-FM o κ. Ζαμπέτας τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η εξασφάλιση της αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά δηλωσε: 

Για τις προσπάθειες που γίνονται για την εξασφάλιση της αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν:
«Ολα τα χρόνια ο Αρης ήταν μέσα στις πρώτες ομάδες που έπαιρνε αδειοδότηση. Γίνεται προσπάθεια από όλους να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς και φέτος. Θέλουμε βοήθεια και συνεισφορά από τον κόσμο. Θα κάνουμε τις ρυθμίσεις για να πάρουμε την αδειοδότηση. Η καλύτερη μετεγγραφή θα είναι η αδειοδότηση. Επίκειται η υπογραφή της κεντρικής χορηγίας του ΟΠΑΠ. Θα βοηθήσει που θα βοηθήσει σημαντικά στη ρευστότητα της εταιρείας. Συγχρόνως, γίνονται επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό και ενδυνάμωση του χορηγικού προγράμματος.

Οι ρυθμίσεις της ΠΑΕ προς την ΦΑΕ ήταν 17 δόσεις. Καταβάλαμε 1,7 εκατ. ευρώ τους τελευταίους έξι μήνες. Μέχρι το Νοέμβριο η ομάδα είχε φορολογική ενημερότητα. Με τα μειωμένα έσοδα δεν μπορούσαμε να καταβάλουμε 300.000 ευρώ τον μήνα. Η περσινή χορηγία ήταν 22 εκατ. ευρώ προς τη Σούπερ Λιγκα, ενώ φέτος δεν έχει υπογραφεί. Τα χρήματα που λείπουν είναι πάρα πολλά. Αν τα είχαμε, δεν θα ήταν πρόβλημα να πληρώσουμε μισθούς. Με τροπολογία που κατατέθηκε προχθές στη Βουλή, “επιμηκύνεται” το χρέος και το πρόβλημα μειώνεται σημαντικά».

Για την πιθανότητα μετεγγραφικής ενίσχυσης της ομάδας:
«Θα γίνουν οι καταβολές προς το Δημόσιο και τους παίκτες, κι αν μείνουν χρήματα θα τα διαθέσουμε προς ενίσχυση. Ολοι οι παίκτες ζητάνε τραπεζικές εγγυήσεις και προκαταβολικά τα χρήματα».

Για τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει υποβάλει την παραίτησή του μετά την αποχώρηση του Πρόμπιερζ:
«Μέσα από το βάρος της ψυχολογικής φόρτισης, τις δυσκολίες και το υβρεολόγιο που δεχθήκαμε από ορισμένους, βρέθηκα σε μία στιγμή αδυναμίας και δήλωσα στο υπόλοιπο Δ.Σ. ότι θέλω να αποχωρήσω. Με την προτροπή του προέδρου και των υπολοίπων μελών, το ξανασκέφτηκα. Θα παραιτηθώ μόνο όταν το κάνει όλο το συμβούλιο».

Για την πιθανότητα έλευσης επενδυτών:
«Δεν θα δώσουμε ψεύτικες προσδοκίες και όνειρα στον κόσμο του Αρη. Οταν υπάρξει κάτι χειροπιαστό, μόνο τότε θα δημοσιοποιηθεί».

Για τη φημολογία εξαγοράς ΑΦΜ άλλης ομάδας:
«Αυτά είναι μυθεύματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.