Κοντά στον Γιάννου η ΑΕΚ

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σημαντική μετεγγραφή για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής είναι η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/01/2018 • 13:20
O Απόστολος Γιάννου
  • shares
Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σημαντική μετεγγραφή για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής είναι η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου. Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, ο ομογενής επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την κυπριακή ομάδα και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο διεθνής με την εθνική Αυστραλίας θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τη Γκουανγκζού. Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στην τέταρτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ η διαφορά της από την κορυφή είναι στους πέντε βαθμούς. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2018 • 08:41

Η αίσθηση της Ευρώπης ανεβάζει τη θερμοκρασία στο Βάρεγκεμ

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Ζούλτε Βάρεγκεμ καθώς μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες στα Play-Offs του Βελγικού πρωταθλήματος. Η Λόκερεν θα βαδίσει στο ματς έχοντας ως οδηγό την νίκη της στο ίδιο γήπεδο με σκορ 1-3 τον περασμένο Οκτώβριο

09/05/2018 • 16:07