Φλεβαράκης: Να κλειδώσουμε την παραμονή

Με υποσχέσεις για μια ακόμη καλύτερη πορεία βρίσκει η αρχή του δεύτερου γύρου του τον Ηλυσιακό.

Με υποσχέσεις για μια ακόμη καλύτερη πορεία βρίσκει η αρχή του δεύτερου γύρου του τον Ηλυσιακό. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του επί του Ολυμπιακού, η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη θα δοκιμαστεί αύριο στην Καβάλα (17:00), την ώρα που ο Έλληνας τεχνικός τονίζει ότι πρέπει να νικήσουν για να κλειδώσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Για αρχή έκανε μια ανάλυση της αντιπάλου τους, λέγοντας πως «ξεκινάμε το δεύτερο γύρο απέναντι σε μία ομάδα και μια έδρα, πολύ δύσκολη. Η Καβάλα άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι έχει πετύχει τη νίκη-έκπληξη της χρονιάς, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα σύνολο που διαθέτει έμπειρους παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα. Ο Ο’Μπράιαντ είναι ιδιαίτερα ικανός σέντερ ενώ οι άλλοι ψηλοί αξιοποιούν το καλό σουτ που διαθέτουν από μακρινή απόσταση».

Από εκεί και πέρα, σειρά είχε το τιθέλει να πετύχει ο Ηλυσιακός, με τον κόουτς να λέει ότι «δικός μας στόχος είναι να κλειδώσουμε την παραμονή το συντομότερο δυνατόν και να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί με τον πρώτο γύρο παρά τις αποχωρήσεις των Χολ, Τόντιτς. Θεωρώ ότι τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν την ομάδα, ενώ παράλληλα αυτές οι κινήσεις θα συντελέσουν στην ακόμη πιο εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, καθώς χαμηλώνουν κι άλλο το μπάτζετ».
 
Χατζής: Θα κριθεί στις λεπτομέριες
Στο γεγονός ότι όπως εκείνοι γνωρίζουν τι εστί Καβάλα, έτσι και οι Μακεδόνες ξέρουν ποιος είναι ο Ηλυσιακός, στάθηκε ο Νίκος Χατζής, εξηγώντας πως για ακόμη μια φορά θα γίνει ένα ντέρμπι. «Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν έχουν πολλά να κρύψουν η μία από την άλλη. Έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δυο φορές την Καβάλα με τα δύο παιχνίδια να έχουν κριθεί στο σουτ. Κάτι ανάλογο θεωρώ πως θα γίνει και σε αυτόν τον αγώνα… Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος θα νικήσει», υπογράμμισε ο έμπειρος γκαρντ και αρχηγός του Ηλυσιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.