Συνεργασία ΑΠΟΕΛ - Ατλέτικο Παρανανένσε

17/11/2017 • 13:42
Συνεργασία ΑΠΟΕΛ - Ατλέτικο Παρανανένσε.
  • shares
Επισημοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ατλέτικο Παραναένσε. Η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας ανακοίνωσε τη σύναψη διετούς συμφωνίας με τους πρωταθλητές Κύπρου, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανταλλαγή ποδοσφαιριστών και την ανταλλαγή απόψεων και προπονητικών μεθόδων.

Ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης, βρέθηκε στην Κοριτίμπα κι επισκέφτηκε τα γραφεία, το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο του συλλόγου και σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν μαζί του ήταν ενθουσιασμένος από όλα όσα είδε:

«Είναι με μεγάλη χαρά που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία. Η Ατλέτικο είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που είναι η Βραζιλία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαζόμαστε από εδώ και πέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.