Ζαμάνης: “Θα είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν είναι αυτοσκοπός η πεντάδα”

Ο Νίκος Ζαμάνης ήταν ο άνθρωπος που παρουσίασε τον Ζοσέ Ανιγκό το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος των "κυανέρυθρων" τόνισε πως δεν είναι αυτοσκοπός η 5η θέση και ότι η διοίκηση θα εκπληρώσει τις απαιτήσεις του Γάλλου τεχνικού για τη δημιουργία του νέου Πανιωνίου.

Ο Νίκος Ζαμάνης ήταν ο άνθρωπος που παρουσίασε τον Ζοσέ Ανιγκό το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος των “κυανέρυθρων” τόνισε πως δεν είναι αυτοσκοπός η 5η θέση και ότι η διοίκηση θα εκπληρώσει τις απαιτήσεις του Γάλλου τεχνικού για τη δημιουργία του νέου Πανιωνίου.

Αρχικά ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος ανέφερε: “Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα στους Πανιώνιους. Παρουσιάζουμε τον προπονητή μας, τον κύριο Ζοσέ Ανιγκό, τον πρώτο Γάλλο στην ιστορία του Πανιωνίου. Είναι ένας προπονητής με βαρύ βιογραφικό, έχει πάει σε ευρωπαϊκό τελικό, έχει πρωτάθλημα στη Γαλλία, ήταν χρόνια διευθυντής ακαδημιών στη Μαρσέιγ. Κάναμε ότι καλύτερο για τον Πανιώνιο. 

Για το τι άλλο να περιμένουμε από τα μεταγραφικά: “Θα ανακοινωθούν πολλοί παίκτες. Θα έρθουν αρκετοί παίκτες ακόμα, συνολικά θα είναι 10 παίκτες αυτοί που θα έρθουν στον Πανιώνιο. Είμαστε σε επικοινωνία με τον κύριο Ανιγκό για να καλύψουμε τα θέλω του και να τον βοηθήσουμε στο έργο του”.

Για τον στόχο της νέας σεζόν: “Όταν παίρνουμε έναν καινούργιο προπονητή και πολλούς παίκτες δεν έχουμε την απαίτηση να είμαστε στην πεντάδα. Δεν λέμε ότι δεν θα προσπαθήσουμε ή ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός η 5η θέση”. 

Για την αναδιάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος: “Η αναδιάρθρωση πρέπει να γίνει, να μπει το ποδόσφαιρο σε ένα σωστό καλούπι και να βελτιωθεί η κατάσταση. Χρειάζονται καινοτομίες για να πάει μπροστά. Πρέπει να βρεθούν λύσεις. Είμαι σύμφωνος με την αναδιάρθρωση, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τις ακριβείς προτάσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.