Εξετάζεται ο Φαν Ντερ Χέιντεν από την ΑΕΚ

Η περίπτωση του Γιάν Άρι Φαν Ντερ Χέιντεν φέρεται να εξετάζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η περίπτωση του Γιάν Άρι Φαν Ντερ Χέιντεν φέρεται να εξετάζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός προτάθηκε στην Ένωση και ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Φέγενορντ, με την οποία δεσμεύεται έως το 2020.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως μπορεί να αποκτηθεί χωρίς μεγάλο κόστος, καθώς δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου από την τεχνική ηγεσία της ολλανδικής ομάδας. Κατά το παρελθόν, ο Φαν Ντερ Χέιντεν έχει αγωνιστεί σε Άγιαξ, Βίλεμ και Φίτεσε. Πέρυσι είχε 24 συμμετοχές. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθαρίζουν πως θα εξετάσουν το ενδεχόμενο μια ακόμα προσθήκης στο ρόστερ τους, μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και εφόσον έχουν προκριθεί στα play off.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.