Η πρωτιά του Σωκράτη!

Η Άρσεναλ έχει αποχαιρετίσει εδώ και καιρό τον Αρσέν Βενγκέρ, όμως η νέα εποχή της εγκαινιάστηκε ουσιαστικά από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Η Άρσεναλ έχει αποχαιρετίσει εδώ και καιρό τον Αρσέν Βενγκέρ, όμως η νέα εποχή της εγκαινιάστηκε ουσιαστικά από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Ο Έλληνας αμυντικός, άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες» στη νίκη με 3-0 επί της Καραμπάγκ για το Γιουρόπα Λιγκ με το γκολ του να θεωρείται ιστορικό, καθώς πρόκειται για το πρώτο τέρμα που πετυχαίνει παίκτης της Άρσεναλ που δεν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ μετά από σχεδόν 23 χρόνια!

Τελευταίος που το είχε καταφέρει ήταν ο Ολλανδός εξτρέμ Γκλεν Χέλντερ, ο οποίος είχε σκοράρει σε νίκη με 3-2 επί της Μίντλεσμπρο, στις 14 Ιανουαρίου του 1996, το μοναδικό γκολ της καριέρας του στην αγγλική ομάδα. 

Ο Χέλντερ, ήταν η τελευταία μεταγραφή των «κανονιέρηδων» υπό τον Τζορτζ Γκρέιαμ. Όταν ανέλαβε τους Λονδρέζους ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Ολλανδός μετακόμισε ως δανεικός στη Μπενφίκα και με την επιστροφή του στο παλιό «Χάιμπουρι» το καλοκαίρι του 1997, είχε πλέον χάσει την θέση του από τον Μαρκ Όφερμαρς και δεν έπαιξε ποτέ επίσημο παιχνίδι υπό τον Βενγκέρ!

Μάλιστα, μετά τον Σωκράτη στο Αζερμπαϊτζάν, ακολούθησαν γκολ από άλλους δύο παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αλσατού, τους Εμίλ Σμιθ – Ρόου και Ματέο Γκεντουζί.

Η νέα εποχή των «κανονιέρηδων» μόλις ξεκίνησε…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.