Αναβολή στη Serie B!

Νέα ανατροπή σε ότι αφορά στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς ύστερα από απόφαση δικαστηρίου της Ρώμης, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας!
18/09/2018 • 18:49
Χάος με τη Serie B....
  • shares
Υπό κανονικές συνθήκες στο πρωτάθλημα της Serie B, συμμετέχουν 22 ομάδες, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα ανάγκασαν τις Μπάρι, Αβελίνο και Τσεζένα να αποχωρήσουν από την κατηγορία, με αποτέλεσμα να μείνουν 19. 

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας –υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος- απεφάνθη πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 19 συλλόγων, παρά το γεγονός πως 5 ομάδες της τρίτης κατηγορίας (Σιένα, Νοβάρα, Κατάνια, Τερνάνα και Προ Βερτσέλι) έχοντας έννομο συμφέρον ζητούσαν να πάρουν τη θέση των συλλόγων που απεχώρησαν, καταθέτοντας έφεση, η οποία τελικώς απερρίφθη από την αρμόδια Επιτροπή της Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Όμως την περασμένη Παρασκευή η Προ Βερτσέλι ζήτησε από διοικητικό δικαστήριο να επέμβει, κάτι που τελικώς συνέβη την Τρίτη (18/9). Η οριστική απόφαση θα ληφθεί την προσεχή Παρασκευή (21/9), δηλαδή για το κατά πόσο το πρωτάθλημα –ήδη βρίσκεται στην 3η αγωνιστική- θα συνεχιστεί με 19 ή με 22 ομάδες

Εφόσον ευδοκιμήσει το σενάριο με τις 22 ομάδες, τότε τη Δευτέρα (24/9) θα ανακοινωθούν οι τρεις που θα προστεθούν στις ήδη 19 συμμετέχουσες. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
15/06/2019 • 07:16

"Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!